Redactia.ro
Home » Monden » Ce tarif are Ionuț Dolănescu pentru un program muzical la o nuntă. Dragoș Dolănescu a dat de pământ cu fratele său

Ce tarif are Ionuț Dolănescu pentru un program muzical la o nuntă. Dragoș Dolănescu a dat de pământ cu fratele său

În lumea muzicii populare românești, numele Dolănescu răsună cu o forță incredibilă, fiind asociat cu tradiție, calitate și inovație. Prin urmare, când vorbim despre Ionuț Dolănescu, avem de-a face cu o legendă în devenire, un artist care a urmat pașii maeștrilor din familia sa.

Acesta, alegând să continue tradiția familiei în industria muzicală, a devenit unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți interpreți de muzică populară din România. Prezența sa scenică, vocea caldă și repertoriul bogat l-au propulsat în topul celor mai solicitați artiști pentru evenimente private, fie că este vorba de nunți din țară sau de cele peste hotare.

Ce tarif are Ionuț Dolănescu pentru o nuntă

Ionuț Dolănescu a trăit ani buni în Statele Unite ale Americii, unde a obținut și cetățenia. Această experiență internațională i-a oferit oportunitatea de a cânta pentru românii de peste Ocean și de a-și îmbogăți stilul muzical. Cu toate acestea, dragostea pentru România l-a readus pe meleagurile natale unde, la fel ca în America, a fost invitat să cânte pentru compatrioții săi.

Într-o lume în care artiștii de muzică populară percep tarife cuprinse între 800 și 4.500 de euro, s-ar putea să te aștepți ca un nume atât de mare precum Ionuț Dolănescu să fie în partea superioară a acestei game. Dar iată că surpriza vine atunci când aflăm că tariful său actual pentru o nuntă se situează la 1.800 de euro. Cu trei ani în urmă, această sumă era cu mult mai mare, fapt ce a stârnit mirare și chiar indignare în rândul altor artiști.

Ce reacție a avut Dragoș Dolănescu

Cu toate acestea, această sumă a stârnit indignarea fratelui său, Dragoș Dolănescu. Dragoș, amintind de zilele de glorie ale tatălui lor, Ion Dolănescu, a subliniat diferența majoră dintre tarifele de atunci și cele de acum. În anii 1970, legendara voce a lui Ion Dolănescu aduna la fiecare nuntă suma impresionantă de 25.000 de lei. Cu patru nunți într-un weekend, încasările puteau fi considerate adevărate avere. Având în vedere această comparație, se poate înțelege de ce Dragoș consideră tariful actual al lui Ionuț ca fiind mult sub valoarea reală a talentului său.

Dezvăluirile făcute de Dragoș Dolănescu pentru Playtech Știri ne oferă o imagine clară a evoluției industriei muzicii populare în România. Deși vremurile s-au schimbat și economia are propriul său ritm, este evident că muzica populară rămâne la inima multor români, iar vocea lui Ionuț Dolănescu este un simbol al acestei pasiuni.

„Pentru banii ăștia, dacă chiar ia 1.800 de euro la o nuntă, așa cum se zvonește, tata nu ieșea nici până la poartă. Dar, e bine că îi ia, ca să aibă ce pune pe masă la copii, la nepoții mei. E bine că are spectacole, acum sunt vremuri grele. Deși nu vorbim, eu mă bucur să știu că nepoții mei sunt bine, dar și că el este bine”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: