Redactia.ro
Home » Monden » Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Victor Slav din Capitală

Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Victor Slav din Capitală

Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Victor Slav din Capitală

Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Victor Slav din Capitală. Deși pare de necrezut, Victor Slav și-a deschis un restaurant într-o zonă de lux a Bucureștiului. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a deschis localul împreună cu un asociat, pe Decebal. Cât costă un burger cu cartofi prăjiți în PUB-ul vedetei?

Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Victor Slav din Capitală

Victor Slav s-a făcut remarcat în perioada când prezenta vremea la PRO TV. Acesta a făcut parte din echipa știrilor de seară multă vreme, dar ulterior a decis că este timpul să facă și altceva. Victor a prezentat mai multe formate de emisiuni, s-a căsătorit, a divorțat și are un copil. Fostul prezentator a avut o căsnicie cu Bianca Drăgușanu, iar rodul iubirii lor este micuța Sofia. În prezent, Victor se ocupă de afacerea pe care a deschis-o în plină pandemie. Acesta s-a asociat cu un prieten și au deschis un restaurand în zona Decebal, din Capitală. Vedeta a pus la dispoziție clienților un mediu diversificat de băuturi și preparate.

Așadar, cei care doresc să petreacă alături de prieteni sau de partenerele lor și vor să meargă într-un restaurant, vă spunem că prețurile în localul lui Victor nu sunt deloc mici. Dacă doriți să consumați un meniu format din burger și cartofi prăjiți, trebuie să plătiți între 46 și 48 de lei. Mai mult, cei care aleg meniul Clasic Burger cu cartofi prăjiți, la 400 de grame, trebuie să plătească 48 de lei.Acesta conține ceapă roșie, carne de vită, roșie, pătrunjel dar și cartofi prăjiți. Totodată, cei care aleg meniul Chicken Lemon Burger cu chipsuri de cartofi, la 450 de grame, trebuie să plăteacă 46 de lei. Pe lângă chifla prospătă și carnea de pui, va fi asezonat și cu brânză, sos sweer chilly și pătrunjel.

Victor Slav, despre afacerea sa

Victor Slav nu mai apare pe micile ecrane în niciun proiect și este din ce în ce mai discret cu viața personală. Cu toate astea le-a spus fanilor că și-a deschis o afacere și este foarte bine și pe plan amoros. Fostul moderator este ocupat cu restaurantul său și trebuie să se asigute personal ca totul să fie în regulă. „Nu prea pot să îmi fac planuri pentru că sunt înțepenit în business-ul meu de dimineață până seara. Îmi place ce fac, este un domeniu încercat în ultima perioadă, să sperăm că o să scăpăm.”, declara Victor în urmă cu ceva timp.

Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, dar meniul este unul internațional. Mai mult, cei care vor să savureze un burger cu cartofi prăjiți pot comanda liniștiti pentru că se fac livrări la domiciliu. Pentru asta, Victor muncește cot la cot cu angajații săi, fiind extrem de implicat în proiectul său. Victor Slav și-a dorit de mult timp să-și o afacere în Capitală. Meniul este foarte complex și rezonabil în ceea ce privește prețurile, spre deosebire de alte restaurante din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: