Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

GALERIE FOTO (6)Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulț

Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți. Celebra vedetă ține foarte mult la fiica ei, iar când vine vorba despre ea, Bianca Dtăgușanu încearcă să o protejeze de ce e mai rău. După ce a aflat că iubita fostului soț a făcut show-uri pentru adulți, blondina a avut o primă reacție.

Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Bianca Drăgușanu reacționează după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți. Victor Slav și-a găsit liniștea în brațele noii sale iubite. Fostul prezentator TV se iubește cu Selina de mai mulți iar, dar a preferat să își țină relația la distanță. Recent, s-a descoperit că blondina a făcut în trecut show-uri pentru adulți, iar Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție legată de acest subiect.

Vedeta susține că știa despre acest lucru, dar nu o condamnă. Mai mult, Bianca a spus că nu a fost împiedicată de acest lucru să o lase pe Sofia să își vadă tatăl, care este împreună cu Selina. „În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut „ a mai declarat Bianca pentru Cancan.ro.

Cine este Selina, iubita lui Victor Slav

Victor Slav iubește din nou. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se iubește cu o blondină focoasă de aproape doi ani. După divorțul de mama fiicei asle, Victor a început un capitol nou în viața sa, alături de o femeie de care s-a îndrăgostit nebunește. Fostul prezentator TV este rezervat cu viața sa personală, ținând-o departe de ochii lumii pe Selina, iubita sa. Blondina preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută. Cei doi s-au cunoscut într-un local din Capitală, acolo unde Selina era hostess. Se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste frumoasă.

În urmă cu câteva zile s-a aflat că Selina ar fi lucrat în studiourile de videochat, câștigând sume uriase de bani. Victor și Selina au planuri serioase, iar vedeta tv a declarat că viața trebuie să-și urmeze cursul și nu exclude varianta de a deveni tată din nou sau de a îmbrăca a doua oară costumul de ginere.

Etichete: