Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, replică acidă după ce Victor Slav a spus că vrea să o ia pe Sofia de sărbători. „E exclus…”

Bianca Drăgușanu, replică acidă după ce Victor Slav a spus că vrea să o ia pe Sofia de sărbători. „E exclus…”

Dacă până acum au avut o relație foarte bună după divorț, situația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-a schimbat în ultimele luni. Prezentatorul și-a exprimat public dorința să-și vadă fiica de sărbători, dar s-a lovit de răspunsul acid al fostei sale partenere, care se opune.

Pentru Crăciunul acesta, una dintre cele mai mari dorințe a lui Victor Slav a fost ca Sofia să-i fie alături lui și familiei sale. Micuța este așteptată cu mult drag, iar el a mărturisit că va face tot posibilul să-și ia fiica în această zi specială alături de el.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul.”, a mărturisit Victor Slav în urmă cu câteva zile.

Bianca Drăgușanu, replică acidă după ce Victor Slav a spus că vrea să o ia pe Sofia de sărbători. „E exclus…”

Intenția lui Victor Slav se pare că nu a fost apreciată de Bianca Drăgușanu, care a avut un răspuns destul de acid după ce a auzit declarațiile fostului său soț.

Vedeta este nemulțumită de atitudinea generală a prezentatorului de la „Bravo, ai stil! Celebrities” atunci când vine vorba de Sofia. Cu toate că are libertatea să își vadă fiica oricând dorește, el alege să o viziteze destul de rar. Astfel Bianca a decis ca micuța să rămână alături de ea de acest Crăciun, varianta unei întâlniri cu Victor fiind „exclusă”.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Argumentul acestei hotărâri ar fi chiar dorințele Sofiei, după cum a relatat în continuare mama sa. Fetița nu solicită aproape niciodată să-și vadă tatăl, așa că sărbătorile de iarnă o vor găsi alături de Bianca și familia sa.

„În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Victor Slav că nu este un tată implicat

Nu este prima oară când Bianca își mărturisește în mod public problemele pe care le are cu fostul soț în ceea ce privește creșterea fetiței sale. Pe lângă faptul că nu au un program fix de vizită, vedeta nu și-a dorit nici suportul financiar al lui Victor. Alege să-și întrețină singură fiica, în timp ce datoria tatălui său a rămas să o viziteze și să-i fie alături.

Acest lucru nu se întâmplă însă, deoarece vizitele sunt rare, iar Sofia a renunțat să mai solicite să petreacă timp cu celălalt părinte al său.

„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. […] Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: