Redactia.ro
Home » Monden » Care ar fi trecutul Selenei, iubita actuală a lui Victor Slav. În mediul public au apărut imagini controversate cu aceasta

Care ar fi trecutul Selenei, iubita actuală a lui Victor Slav. În mediul public au apărut imagini controversate cu aceasta

Victor Slav trece printr-o perioadă foarte fericită a vieții sale, mai ales că are alături o femeie care a știut cum să-i readucă liniștea. Prezentatorul a preferat să fie discret atunci când a venit vorba de viața sa personală, dorind ca identitatea Selenei să fie protejată de curiozitățile publicului din țara noastră. Iubita lui este însă în centrul unui scandal neașteptat, după ce câteva fotografii controversate au ajuns în presă.

Victor Slav și Selena formează un cuplu de mai bine de doi ani, perioadă în care au ales să fie modești cu relația lor. Cu toate că nu și-au ținut legătura secretă, ba chiar au apărut în repetate rânduri în mediul online împreună, detaliile din viața lor nu au fost niciodată expuse publicului.

Așa se face că identitatea Selenei a fost pentru mult timp un mister, chiar dacă curioșii nu au fost deloc puțini. Victor a recunoscut că este foarte fericit și mândru de femeia din viața lui, cu care speră să aibă un viitor prosper și liniștit.

Și-a dorit mereu să aibă o familie, iar iubita sa pare că este persoana potrivită din toate punctele de vedere pentru el. Pe lângă faptul că nu este adepta publicității, Selena este o fire caldă, iar fiica prezentatorului s-a atașat imediat de ea.

„Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, declara Victor Slav, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

Care ar fi trecutul Selenei, iubita actuală a lui Victor Slav

Liniștea lui Victor s-ar putea să fie însă zdruncinată din cauza unor fotografii recente apărute în presă, care ar surprinde-o pe Selena în ipostaze controversate. Imaginile cu pricina au fost dezvăluite de cancan.ro, iar reacțiile celor care le-au văzut au fost pe măsură.

Tânăra din imagini seamănă destul de mult cu Selena, iar detaliile scoase la iveală de sursa menționată anterior sunt într-adevăr șocante. Aceasta ar fi fost model de videochat pentru o companie cunoscută din țara noastră, meserie care i-ar fi adus niște venituri impresionante.

Povestea prezentată în presă nu se încheie însă aici, deoarece există și detalii. Se pare că Selena, sau tânăra din imagini care-i seamănă, a început să facă acest lucru în 2013.

Imaginile încă nu au fost confirmate de Victor Slav sau de partenera sa, însă reporterii de la Cancan au descoperit câteva asemănări cu tânăra din imagini care ar face destul de dificilă infirmarea lor. Detaliul care iese cel mai mult în evidență este tatuajul său de pe claviculă, care este foarte vizibil atât în fotografiile controversate, cât și în cele de pe contul personaj de Instagram al Selenei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: