Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman a trecut prin momente teribile. A așteptat 9 ore după ce a chemat salvarea pentru fiica ei

Catinca Roman a trecut prin momente teribile. A așteptat 9 ore după ce a chemat salvarea pentru fiica ei

Catinca Roman a trecut prin momente de groază cu fiica sa. Micuța se confruntă cu probleme de sănătate, iar ultima sa criză de colecist s-a lăsat cu o vizită a echipajelor medicale de urgență. Din nefericire însă, mama ei a fost nevoită să aștepte nu mai puțin de 9 ore pentru a primi ajutor pentru fata ei, iar în final a sfârșit prin a se certa cu personalul de pe ambulanță.

Catinca Roman a trecut prin momente teribile. A așteptat 9 ore după ce a chemat salvarea pentru fiica ei

Sfârșitul trecut de săptămână a adus clipe de groază pentru Catinca Roman și familia sa. Fiica ei, Calina, suferă de colecist și a avut o criză. Este vorba de o problemă de sănătate moștenită, care se manifestă prin stări de vomă și deshidratare.

„Calina suferă de colecist, e ereditar, că și eu am avut aceste probleme. În momentul în care i se declanșează criza de colecist face și atacuri de panică. (…) Este vorba de vezica biliară, are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a mărturisit Catina Roman la Antena Stars.

Deoarece fiica ei se simțea atât de rău, sora Oanei Roman s-a decis să cheme ambulanța. Timp de patru ore a așteptat ca echipajele medicale să ajungă la domiciliul său, dar degeaba. În cele din urmă, Catinca a fost nevoită să găsească o soluție pentru această problemă și i-a administrat Calinei un tratament.

„Am chemat ambulanța. Știu care este situația în acest moment, dar eram pregătită să aștept. (…) Fiind sâmbătă, am zis să încerc să chem și eu Salvarea. Am sunat pe la unu și mi-au zis că o să dureze. (…) Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei. În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă și nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a explicat sora Oanei Roman.

Ambulanța nu a venit nici după 9 ore de așteptare

După acest episod, fata Catincăi Roman a început să se simtă mai bine, așa că mama ei a decis să anunțe medicii și să renunțe la ajutorul pe care l-a solicitat. A fost nevoită să aștepte o oră la telefon fără niciun răspuns, iar în jurul orei 9 seara au ajuns și echipajele medicale, care au mustrat-o pe vedetă că i-a chemat degeaba.

„A început să se simtă mai bine, moment în care m-am gândit, ca un cetățean responsabil, să sun și să anulez salvarea, pentru că, cu siguranță sunt cazuri mult mai grave. Am sunat și centralista mi-a spus că mă pune în așteptare și am stat pe linia de așteptare aproape o oră. (…) Am închis telefonul, ce era să fac. A venit salvarea la ora 9 și jumătate seara, dar asta nu a fost o problemă, problema a fost că doamna doctor de pe salvare a făcut o întreagă tragedie că am chemat-o. Am încercat să-i explic frumos, imposibil de discutat, mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”, a mai dezvăluit Catinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: