Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman, aspru criticată pentru că a adus pe lume un copil în afara căsătoriei. Reacția acesteia

Catinca Roman, aspru criticată pentru că a adus pe lume un copil în afara căsătoriei. Reacția acesteia

GALERIE FOTO (2)

Catinca Roman a adus pe lume un copil, în perioada în care aceasta nu era căsătorită. Fericitul eveniment a devenit un coșmar pentru aceasta, atunci când a început să fie aspru criticată pentru acest lucru. 

 

Cum a răspuns Catinca Roman criticilor

Catinca Roman se mândrește cu fiica pe care o are în afara căsătoriei. Fiica acesteia a devenit femeie în toată firea. Cele două duc o viață liniștită și se sprijină reciproc, îsă au trecut prin perioade grele. Când a aflat că urmează să devină mamă, Catinca Roman a fost aspru criticată.

Fata lui Petre Roman a luat o decziie radicală, în urmă cu mai bine de douăzeci de ani, când a ales să facă un copil, fără să fie căsătorită. La acea vreme, căsătoria era un pas extrem de important, ba chiar necesar pentru a putea avea un copil și să fii un om așezat la casa ta.

Deși a fost aspru criticată, Catinca Roman a ales să nu țină cont de gura lumii și să aducă pe lume copilul. Catinca a trăit, astfel, în concubinaj la acea vreme. Însă, decizia nu a afectat-o și pare să fi trecut peste acest episod din viața ei.

Gurile rele spuneau că nașterea fiicei sale ar fi făcut ca Petre Roman, tatăl ei, să piardă alegerile la acea vreme. Vedeta a ales să vorbească despre drama prin care a trecut făcând o comparație cu toate femeile din ziua de astăzi care au devenit prima dată mame și, ulterior, au ajuns și la altar.

Calina este numele fiicei Catincei Roman, cu care aceasta se mândrește.

”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea. Noi am hotărât să avem un copil, dar nu să ne căsătorim, a fost de comun acord”,  a fost declarația făcută de Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Catinca nu mai păstrează legătura cu sora sa

Catinca nu mai ține legătura nici cu sora sa, Oana Roman, cauza nefiind explicată de cele două surori.

,,2019 a însemnat şi o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama şi fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în acelaşi timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat”, spunea Oana Roman anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: