Redactia.ro
Home » Monden » Catinca și Oana Roman dezmoștenite? Cine a luat vila de la Sinaia

Catinca și Oana Roman dezmoștenite? Cine a luat vila de la Sinaia

GALERIE FOTO (2) Catinca și Oana Roman scandalul moștenirii

Catinca și Oana Roman trec printr-o perioadă grea după ce au primit o veste tulburătoare. Cele două surori sperau să intre în posesia unei case din Sinaia, lăsată moștenire de către mătușa lor. Cu toate acestea, surorile se confruntă cu probleme legale care indică că ele nu vor primi imobilul. Iată detaliile!

Catinca și Oana Roman dezmoștenite?

Catinca și Oana Roman au avut un șoc atunci când au aflat că nu vor intra în posesia unei moșteniri, deoarece este considerată din punct de vedere legal, nulă.  Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) este cea care a revendicat vila din Sinaia lăsată moștenire de sora Mioarei Roman, printr-un testament semnat cu un an înainte să moară.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, este hotărârea care a fost deja atacată de Catinca și Oana Roman, potrivit SpyNews.

Sursa foto: SpyNews

Isa a lăsat-o fără cuvinte pe Oana Roman!

Oana Roman  a dus-o pe Isa în vizită la bunica ei, la azil. Vedeta este foarte mulțumită de locul în care este tratată și îngrijită mama sa, deoarece dispune de multe facilități, printre care și o curte imensă unde poate respira aer curat.

După ce au ajuns la Mioara Roman, micuța Isa nu s-a dezlipit de bunica ei.

Gestul impresionant al Isei pentru bunica ei

Isa a impresionat cu gestul său. Micuța a plimbat-o în scaunul cu rotile, de una singură, pe bunica ei. Oara Roman nu a ezitat să surprindă acest moment emoționant și să-l distribuie pe rețelele sociale:

„Este atât de frumos aici. Liniște, aer curat și o oază de verdeață și pădure. Isa a insistat să o scoată pe mama la o plimbare în jurul lacului”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: adpm.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: