Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Aceștia săpau pentru un laborator nou al facultății, când au dat peste un cilindru pe care scria 2957.

Muncitotii săpau pentru un nou laborator de nanotehnologie de la celebrul institut MIT din Statele Unite ale Americii. Din întâmplare, aceștia au scos din pământ o capsulă a timpului. Se pare că această capsulă a timpului fusese îngropată de către studenții de la MIT în anul 1957 și planul era ca ea să rămână îngropată o mie de ani, respectiv până în 2957.

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

Capsula a stat îngropată, însă, doar 58 de ani. Aceasta era realizată din sticlă pentru că studenții au considerat că spre deosebire de metal sau lemn, rugina sau putregaiul nu va afecta nici capsula, nici ceea ce conține. Înăuntrul se aflau documente vechi, lucrări științifice și alte obiecte importante.

”MIT vrea să se păstreze rațional și orientat către viitor, dar acesta este un moment remarcabil și o activitate sentimentală. Cred că ne amintește de o comunitate căreia îi place, pe lângă multe altele, să marcheze ocaziile și momentele speciale. Este pe jumătate scrisoare către viitor, facem asta foarte des. Aici, la MIT, părem să avem acest impuls de a colecta informații și de a comunica deliberat cu noi, cei din viitor., a declarat Deborah Douglas, director al Muzeului MIT.

În clipul de mai jos o să puteți vedea ce obiecte au fost găsite în această capsulă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini