Redactia.ro
Home » Monden » Catrinel Dumitrescu a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani. La mulți ani!

Catrinel Dumitrescu a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani. La mulți ani!

Catrinel Dumitrescu a împlinit astăzi, 11 octombrie frumoasa vârstă de 66 de ani. Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale României, talentată și totodată sensibilă. Cu toții o știm din pelicule precum Buletin de București (1983), Căsătorie cu repetiție (1985), Pariu cu viața – TV (2012), Sacrificiul – TV (2019) sau Adela – TV (2022).

Catrinel Dumitrescu a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani

Catrinel Dumitrescu a împlinit astăzi, 11 octombrie frumoasa vârstă de 66 de ani. Aceasta umple scena teatrului românesc de peste 45 de ani (1977) cu talentul său actoricesc. Totodată, pe Catrinel Dumitrescu o putem vedea performând  la Teatrul Nottara din București. În prezent, aceasta este profesoară la Universitatea Hyperion din București, Facultatea de Arte, secția Actorie.

Soțul ei, actorul Emil Hossu s-a dus la cele sfinte, la data de 25 ianuarie 2012, la 70 de ani. S-a întâmplat pe scenă, în timpul unei repetiții pentru piesa „Aniversarea”.

„Te iubesc, Catrinel!”, ultimele cuvinte ale actorului către soția sa

Uitându-se în spate, la acest moment nefast, Catrinel Dumitrescu e urmărită și astăzi de ultima expresie de pe chipul omului iubit. Cu ultimele forțe, marele actor Emil Hossul n-a plecat din această lume fără a-i transmite soției sale un ultim mesaj.

„Te iubesc, Catrinel!”, au fost ultimele cuvinte ale actorului înainte să moară chiar în brațele celei pe care a iubit-o nespus. Cauza morții actorului la cei 70 de ani a fost infarctul miocardic.

Catrinel Dumitrescu continuă să-și încânte fanii cu reprezentații pe scena teatrului românesc. În plan personal, actrița nu și-a refăcut viața și nici nu și-a găsit alinare după moartea iubitului ei soț.

De altfel, toți cei care l-au cunoscut pe Emil Hossu, dar și pe soția lui, Catrinel Dumitrecu, vorbesc despre iubirea lor pătimașă și sinceră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: