Redactia.ro
Home » Știri » Catrinel Menghia a adus pe lume un băiețel sănătos. Ce nume a ales pentru micuț

Catrinel Menghia a adus pe lume un băiețel sănătos. Ce nume a ales pentru micuț

GALERIE FOTO (5)

Catrinel Menghia, cunoscută vedetă și fotomodel internațional, a devenit recent mămica unui băiețel sănătos, aducând astfel o nouă rază de lumină în viața sa și a partenerului său, Massimiliano Di Lodovico. Această veste extraordinară a fost întâmpinată cu bucurie și entuziasm de către fanii și urmăritorii săi, care au așteptat cu nerăbdare să afle detalii despre cel de-al doilea copil al celebrului cuplu.

Nașterea lui Léon aduce o nouă bucurie și fericire în viața lui Catrinel Menghia și a partenerului său, Massimiliano Di Lodovico. Alegerea numelui său, încărcată de semnificații profunde și spirituale, reflectă dragostea și devotamentul părinților săi.

Binecuvântarea venită după o lungă așteptare

Anunțul privind sarcina lui Catrinel Menghia a fost făcut în luna noiembrie a anului trecut, când vedeta a împărtășit cu lumea fericirea sa și a dezvăluit că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Fotomodelul, cunoscut pentru aparițiile sale strălucitoare pe scenele internaționale, a confirmat vestea printr-o serie de imagini adorabile postate pe platformele de socializare.

În recenta postare online, Catrinel Menghia a împărtășit primul moment de intimitate cu noul membru al familiei sale. O imagine emoționantă cu bebelușul în brațele sale și ale iubitului său a fost publicată pe Instagram, împreună cu un mesaj plin de emoție și recunoștință. În cadrul acestui mesaj, Catrinel a dezvăluit și numele ales cu grijă pentru micuțul lor: Léon.

„Caroline este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru.”, a fost mesajul transmis Catrinel Menghia pe Instagram.

Ce semnificație are numele ales

Numele ales pentru băiețelul lor, Léon, provine din greacă și înseamnă „leu”. Este un nume cu o puternică încărcătură simbolică, fiind asociat cu puterea, regalitatea și triumful. În plus, leul este adesea considerat un simbol al justiției și este prezent în multe culturi și tradiții ca un emblema al puterii divine.

Numele Léon poartă și o semnificație religioasă profundă. În calendarul ortodox, numele este asociat cu doi sfinți, sărbătoriți în zilele de 18 și 20 februarie. Totodată, pe 1 iulie este prăznuit Sfântul Leontie de la Rădăuți. Alegerea acestui nume reprezintă, astfel, o manifestare a credinței și a valorilor spirituale ale familiei Menghia-Di Lodovico.

Reacțiile la anunțul nașterii și alegerea numelui pentru micuțul Léon nu au întârziat să apară, iar fanii și urmăritorii lui Catrinel Menghia au transmis mesaje de felicitare și bunătate către ea și familia sa. Suportul și dragostea primită din partea comunității online reprezintă un sprijin valoros în această perioadă de bucurie și ajustare pentru proaspătul cuplu părintești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: