Redactia.ro
Home » Monden » Cauza tensiunilor dintre Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer. Cine le-a afectat relația lor de prietenie

Cauza tensiunilor dintre Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer. Cine le-a afectat relația lor de prietenie

Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer sunt trei dintre cele mai iubite voci ale muzicii românești, care au dominat scena muzicală de-a lungul decadelor. Totuși, povestea lor nu a fost lipsită de conflicte și tensiuni. Rivalitatea profesională dintre ele a generat competiție, iar o figură cheie, Mihai Constantinescu, a jucat un rol crucial în adâncirea acestor neînțelegeri. Abia după mulți ani, cele trei au realizat greșelile comise și au reușit să se împace. Să vedem care au fost circumstanțele ce au creat tensiuni și cum au reușit, în final, să depășească aceste obstacole.

Rivalitatea dintre Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer

Deși în fața publicului își arătau susținerea reciprocă, declarând că „ne adresăm fiecare unui segment de public diferit, iar conflicte au fost doar între fanii noștri”, în spatele scenei tensiunile erau evidente. În anii ’80, zvonurile despre motivele conflictelor dintre cele trei artiste au început să iasă la iveală, fiind alimentate de intervenția lui Mihai Constantinescu. Se spune că acesta ar fi încercat să stârnească discordie între ele, sugerând fiecăreia că cealaltă o vorbește de rău în particular.

Această intrigă a afectat relațiile dintre Angela, Corina și Mirabela, făcându-le să devină rivale pe plan profesional și determinându-le să evite participarea împreună la turnee naționale și internaționale. Mihai Constantinescu ar fi dorit să fie prezent pe afișele concertelor unde cântau Corina Chiriac și Mirabela Dauer, iar strategia sa a dat roade: a eliminat-o pe Corina din turnee și a obținut ocazia de a cânta alături de Mirabela.

Controversele dintre artiste pe scenă

În 2003, zvonurile despre tensiunile dintre cele trei au fost amplificate în presa vremii, când s-a raportat că Angela Similea ar fi întrerupt un recital al Corinei Chiriac. Publicul o aplauda pe Corina și cerea să continue spectacolul, însă Horia Moculescu a intervenit, invocând faptul că Angela Similea, care urma să cânte, trebuia să plece pentru că locuia departe de București. Moculescu a declarat: „Nu mai e timp, Corina… O doamnă a muzicii, care cântă ultima în spectacol, se grăbește, deoarece e noapte, e ceață și stă departe de București…”.

Când Angela Similea a urcat pe scenă, și-a început prestația printr-un discurs de 15 minute, fapt ce a stârnit controverse în rândul spectatorilor, unul dintre aceștia întrebând: „Acum nu se mai grăbește?”. Acest incident a arătat cât de tensionată era situația dintre cele trei cântărețe.

Reconcilierea și reunirea cântărețelor

După mulți ani de neînțelegeri, Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer au reușit să îngroape securea războiului și să clarifice toate zvonurile. În 2019, Angela Similea și-a lansat un album și a fost invitată în emisiunea „Opriți timpul”, moderată de Corina Chiriac. La eveniment a participat și Mirabela Dauer, alături de compozitorul Marius Țeicu. Împreună, cele trei cântărețe au depănat amintiri și au cântat melodiile care le-au consacrat, marcând un moment de reconciliere și apreciere reciprocă.

Au realizat că neînțelegerile din trecut au fost rezultatul unor strategii de manipulare, și-au dat seama că au tras concluzii pripite una despre cealaltă și au demonstrat că prietenia adevărată poate depăși obstacolele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: