Redactia.ro
Home » Știri » Caz gemeni Ploiești. Mama copiilor căzuți de la etaj i-a șocat pe medici. În ce stare a ajuns femeia la Psihiatrie

Caz gemeni Ploiești. Mama copiilor căzuți de la etaj i-a șocat pe medici. În ce stare a ajuns femeia la Psihiatrie

Caz gemeni Ploiești. Mama lor făcea live pe Facebook, în timp ce viața copiilor ei atârna de un fir de ață, căzuți de la etaj în fața blocului. Jandarmii i-au bătut la ușă, ca să îi dea vestea tragediei. Femeia a fost dusă la Psihiatrie, însă ajunsă acolo, medicii au rămas şocaţi să vadă în ce stare e.

Noi informații halucinante despre teribilul caz gemeni Ploiești. Mama ascultă manele alături de fiul ei de 5 ani, în timp ce trage dintr-o ţigară. Totul se vede live pe Facebook. Se aud sirene pe fundal, însă nu le bagă în seamă.

Transmisiunea pe Internet se oprește în momentul în care se aud bătăi în ușă.

”Ia vezi, Alino, cine e! Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla!”. Erau jandarmii care au anunțat-o că gemenii, fetiţa şi băiatul de doi ani şi două luni, sunt căzuți în faţa blocului.

Micuții aflați în dormitor s-ar fi urcat pe o masă din faţa geamului. Cei gemeni au căzut la 20-30 de secunde unul după altul.

Caz gemeni Ploiești. Mama copiilor căzuți de la etaj i-a șocat pe medici

Primul apel la 112 în cazul gemeni Ploiești s-a dat la ora 20.48, cu 7 minute înainte ca mama lor să intre în live pe Facebook.

Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. Din primele informații, s-ar fi mutat cu chirie în acel bloc de câteva zile, împreună cu o prietenă, dar și cu tatăl copiilor. Acesta nu s-a aflat în locuință la momentul tragediei.

Din primele informații de la spital, femeia nu a consumat nici alcool, nici droguri.  fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ.

”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgență”, a declarat Violeta Tănase, Spitalul de Urgență Ploiești, pentru Observator.

”Familia n-a fost identificată în evidenţa noastră, n-au mai fost situaţii”,  a declarat Corina Nicola, DGASPC Prahova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini