Redactia.ro
Home » Știri » Caz incredibil! Zece medici au diagnosticat-o greșit, iar acum se luptă pentru propria viață, la doar trei anișori

Caz incredibil! Zece medici au diagnosticat-o greșit, iar acum se luptă pentru propria viață, la doar trei anișori

copil bolnav

Caz greu de crezut în Scoția. O fetiță de trei ani a fost tratată luni întregi pentru o răceală când realitatea era cu totul alta. Zece medici au diagnosticat-o greșit pe micuță, iar în cele din urmă familia acesteia a primit cea mai neagră veste la care se putea gândi: leucemie.

A fost trimisă acasă și i s-a prescris sirop, deși avea leucemie

Ilona Zahorszki, mama copilei, a povestit că a cerut ajutor la cel puțin 10 medici, înainte ca fiica ei să fie diagnosticată cu leucemie, în ziua de Anul Nou. Inițial, ea prezenta simptomele unei banale răceli, așadar medicii nu s-au arătat alarmați. Atunci când fetița a început să se simtă din ce în ce mai rău, deși urma tratamentul, mama acesteia a realizat că ceva nu era în regulă cu micuța.

Fetiței i-au apărut erupții cutanate de culoare roșie pe picior și a făcut infecție urinară. Cu toate acestea, medicii au insistat că nu era vorba decât despre o banală răceală recurente. I-au prescris alte siropuri și au trimis-o acasă, nedorind să discute suplimentar cu mămica îngrijorată.

Copila se luptă pentru propria viață din cauza neglijenței medicilor

„Am fost trimiși acasă cu Calpol și Neurofen, dar nu i-au făcut niciodată teste de sânge”, povestește mama copilei. În luna noiembrie, micuța abia mai putea merge,  iar în decembrie pielea ei a început să se decojească și să facă febră foarte mare. În ajunul Anului Nou, fetiței i s-au făcut teste de sânge, iar medicii i-au pus un dignostic crunt: leucemie.

În prezent, ea se află internată într-un spital pediatric și, din cauza neglijenței medicilor, se luptă pentru propria viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini