Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Caz șocant din cauza neglijenței în Timiș. O fetiță de patru ani a murit după ce a căzut din pat

Caz șocant din cauza neglijenței în Timiș. O fetiță de patru ani a murit după ce a căzut din pat

O copilă de patru ani a murit după ce a căzut din pat.

O tragedie cutremurătoare s-a abătut asupra localității Mașloc din județul Timiș, unde o fetiță de patru ani, aflată în plasament, și-a pierdut viața după ce a căzut din pat. Evenimentul tragic a fost marcat de lipsa intervenției imediate și de aparenta neglijență a asistentei maternale în vârstă de 71 de ani care avea grijă de ea încă din luna iulie a anului 2023.

Caz șocant din cauza neglijenței în Timiș

În urmă cu două nopți, în timpul somnului, micuța a căzut din pat, suferind o lovitură care a dus la apariția unei umflături la nivelul cefei. Deși a fost conștientă de incident, asistenta maternală nu a considerat necesar să o ducă pe fetiță la spital, mai ales că aceasta nu a prezentat simptome de durere imediată.

Dramaticele evenimente au luat o întorsătură tragică dimineața următoare, când fetița a început să vomite și a suferit un stop cardiorespirator. Apelul disperat la serviciile de urgență nu a putut salva viața micuței, iar decesul a fost constatat ulterior la ora 9:40.

O fetiță de patru ani a murit după ce a căzut din pat

Corpul copilei a fost transferat la Institutul de Medicină Legală, unde specialiștii au stabilit că moartea a survenit în urma unei hemoragii craniene masive. Descoperirile ulterioare au arătat și prezența unor echimoze multiple pe corpul fetiței, fapt ce a ridicat suspiciuni privind posibile tratamente abuzive. În consecință, poliția din Timiș a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș, se desfășoară verificări intense pentru a clarifica circumstanțele tragediei. Asistenta maternală, cu o experiență începând cu anul 2006 și ultima reatestare avizată în urmă cu doi ani, este acum sub investigație pentru a determina dacă neglijența a contribuit la pierderea vieții inocentei fetițe de patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: