Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Caraș-Severin! Un bărbat a început să tragă după vecinii cu care se certase cu o armă de foc artizanală

Caz șocant în Caraș-Severin! Un bărbat a început să tragă după vecinii cu care se certase cu o armă de foc artizanală

Scene de groază în Caraș-Severin după ce un bărbat înarmat în vârstă de 51 de ani din Cornereva a început să tragă gloanțe în vecini.

Câțiva localnici din Caraș-Severin au trecut prin clipe cumplite după ce un bărbat de 51 de ani a luat o armă de foc artiazanală și a început să tragă după ei în urma unui conflict. Spre norocul celor atacați, nimeni nu a fost rănit, dar aceștia au sunat la numărul de urgență 112 pentru a-l denunța pe agresor.

Bărbatul s-a speriat de ce putea să i se întâmple când poliția va ajunge la fața locului așa că a încercat să mușamalizeze tot și să ascundă arma. Acesta s-a dus într-o zonă împădurită, dar din fericire Poliția i-a dat de urmă rapid.

Din informațiile făcute publice până al acest moment se știe că au fost confiscate o arma de vânătoare confecţionată artizanal, 17 cartuşe calibrul 16 milimetri și un pistol neletal.

Arma și muniția ar fi fost ascunse în locul respectiv de bărbatul în cauză după ce în seara zilei de 23 mai, în jurul orei 20.18, acesta ar fi tras cu arma în direcția a doi vecini de sălaș, fără a-i răni. De asemenea, de la sălașul deținut de bărbat, polițiștii au mai ridicat un pistol neletal. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani nu este autorizat să dețină și să folosească arme letale sau neletale. Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tentativă la infracțiunea de omor, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.„, a informat Poliția din Caraș-Severin.

Atacatorul se află acum în custodia Poliției din Caraș-Severin, iar anchetatorii așteaptă un raport balistic al armei. Conform informațiilor pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tentativă de omor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: