Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Iași. O fetiță nevăzătoare a murit după ce a căzut pe scările școlii

Caz șocant în Iași. O fetiță nevăzătoare a murit după ce a căzut pe scările școlii

Caz șocant în Iași. O fetiță nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările școlii

Caz șocant în Iași. O fetiță nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările școlii. O fetiță de 8 ani a murit la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după ce a căzut pe scările școlii, între două etaje.

Caz șocant în Iași. O fetiță nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările școlii

Potrivit Mediafax, incidentul a avut loc duminică după-amiază la Liceul Special Moldova din orașul Târgu Frumos, județul Iași. Fetița în vârstă de 8 ani era nevăzătoare și era în clasa pregătitoare.

Ieri după amiază în jurul orei 16, a căzut pe scări de la etajul 2 la etajul 1, și s-a lovit la cap. A intervenit imediat personalul medical din școală și a fost transferată la Spitalul Sfânta Maria, a fost operată pe timpul nopții, iar dimineața a decedat„, a declarat purătorul de cuvânt al ISU Iași.

Se fac verificări în două comisii de disciplină

Conform autorităților, Inspectoratul Școlar Iași va face o comisie de cercetare preliminară, fiind inițiate două comisii de verificare.

Una este orientată asupra verificării pedagogului care răspundea de fetiță în intervalul de timp în care s-a produs accidentul. A doua este orientată asupra activității directorului. Este o comisie de disciplină, iar cercetarea este în defășurare„, a precizat purtătorul de cuvânt.

Situația a ajuns și în atenția polițiștilor, care au fost sesizați, potrivit procedurii, de către Spitalul de Neurochirurgie.

Citeste si:Clasarea dosarului Siutghiol, la cinci ani de la catastrofă. Ce explicație au dat procurorii

Loading...