Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Sectorul 6 din București. Un bărbat și-a făcut cruce și s-a aruncat în gol de la etajul 10. De ce a recurs la acest gest

Caz șocant în Sectorul 6 din București. Un bărbat și-a făcut cruce și s-a aruncat în gol de la etajul 10. De ce a recurs la acest gest

sinucidere

În București s-au petrecut momente deosebit de tragice, când un tânăr și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc. Evenimentul a avut loc în Sectorul 6 al Bucureștiului, unde locuia tânărul în vârstă de doar 32 de ani. Cum s-a putut petrece așa ceva.

Caz șocant în Sectorul 6 din București. Un bărbat și-a făcut cruce și s-a aruncat în gol de la etajul 10

Bărbatul era sub influența alcoolului și a recurs la acțiunea disperată în urma unei dispute cu partenera sa. El încercase să se sinucidă și cu câteva zile în urmă, conform vecinilor. Vecinii individului au alertat serviciul de urgență 112 atunci când l-au văzut urcându-se pe bloc. Cu toate acestea, negocierile purtate de specialiștii chemați la fața locului nu au reușit să-l determine pe tânăr să renunțe la gestul său extrem.

Zeci de oameni s-au adunat în fața blocului, curioși să vadă ce se întâmplă, dar nimeni nu s-a așteptat ca bărbatul să-și transforme amenințările în realitate.

Negociatorii sosiți la fața locului nu au reușit să-l convingă să renunțe la planul său

Când au fost alertați, polițiștii au stabilit un mic perimetru în jurul clădirii. Practic, toți cei care treceau pe acolo l-au văzut pe bărbatul de 32 de ani în momentul în care și-a făcut semnul crucii, după care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului.

Nu este prima dată când acest bărbat a încercat așa ceva. Cu doar două săptămâni în urmă, el a urcat pe același bloc și a început să amenințe că se va arunca, dar după mai multe negocieri, a decis să renunțe. Din păcate, de această dată, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

Polițiștii au demarat o anchetă și au strâns probe de la locul incidentului, investigând cazul ore în șir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: