Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant într-o școală din Bistrița. Un băiețel a fost legat cu scotch de scaun de către învățătoare

Caz șocant într-o școală din Bistrița. Un băiețel a fost legat cu scotch de scaun de către învățătoare

scoala

O mamă a dezvăluit un caz extrem de șocant care a avut loc într-o școală din Bistrița. Fiul ei a fost legat de scaun cu bandă adezivă de către cea care ar fi trebuit să-i predea și să aibă grijă de el. Cum a fost posibil așa ceva? Relatarea mamei este una pur și simplu înfiorătoare.

Caz șocant într-o școală din Bistrița. Un băiețel a fost legat cu scotch de scaun de către învățătoare

Incidente șocante în școlile din România continuă să apară. O profesoară din Bistrița a folosit bandă adezivă pentru a imobiliza unul dintre elevi pe scaun în timpul orelor de curs. Copilul a trăit momente de panică și a dezvăluit ulterior aceste experiențe mamei sale, care a fost devastată la aflarea adevărului. Femeia a decis să povestească în mediul online ce s-a petrecut.

Evenimentele au avut loc cu aproape o săptămână în urmă, când femeia a observat că băiețelul ei avea urechile roșii și inflamate, declanșând astfel dezvăluiri uluitoare. Băiețelul a povestit despre experiențele sale la școală, iar femeia nu a mai stat pe gânduri și a făcut cazul public, șocată de ce a putut să audă din partea fiului său.

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit femeia.

Ce sancțiune va primi învățătoarea

În lumina informațiilor șocante furnizate de băiețel, inspectoratul școlar a intervenit imediat. Cristian Nicula, un reprezentant al inspectoratului, a comunicat că profesoara în cauză va fi suspendată fără plată până când se va lua o decizie finală în privința cazului. De asemenea, a asigurat că ea va fi înlocuită și nu va mai preda la clasa din care face parte băiețelul respectiv.

Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, a declarat Cristian Nicula.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: