Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Caracal. Ce au găsit membrii familiei unui bărbat decedat pe corpul acestuia

Caz șocant la Caracal. Ce au găsit membrii familiei unui bărbat decedat pe corpul acestuia

Caz șocant la Caracal

Caz șocant la Caracal. Rudele unui bătrân în vârstă de 77 de ani, decedat pe patul de spital, susține că a observat zgârieturi pe corpul acestuia. Acesta a fost luat cu tot cu sicriu din biserică și dus imediat la INML. Ce au decis autoritățile.

Caz șocant la Caracal. Ce au găsit membrii familiei unui bărbat decedat pe corpul acestuia

Caz șocant la Caracal. Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit în urmă cu câteva zile pe patul de spital. După ce a fost pregătit de înmormântare și pus în sicriu, membrii familiei au observat că bătrânul avea urme de zgârieturi pe corp. Ulterior, rudele au luat corpul neînsuflețit cu tot cu sicriu și l-au dus la morgă. Bărbatul s-a stins pe 7 decembrie la spitalul din Caracal, unde medicii au emis un certificat care dovedea moartea acestuia. Potrivit documentului, bărbatul suferea de mai multe afecțiuni și făcuse și un accident vascular. După ce familia a fost anunțată de moartea bătrânului, rudele au mers la spital să ia trupul neinsuflețit al bărbatului, pentru a-l pregăti de înmormântare. În ziua înmormântării, familia bărbatului a observat un lucru șocant.

În timp ce se aflau la biserică, apropiații bătrânului s-au luat la ceartă, fiind nevoia de intervenția autorităților. Potrivit Cancan.ro, motivul conflictului ar fi fost faptul că un membru al familiei a observat că persoana decedată avea câteva zgârieturi pe corp. Trupul acestuia a fost dus pentru cercetare, la morgă. În cele din urmă, poliția din Caracal a fost sesizată, deschizându-se un dosar de cercetare penală pentru moartea suspectă a bătrânului.

Rudele unui decedat au aflat la Biserică că acesta are coronavirus

În urmă cu două luni, cazul unei femei din Tulcea a șocat întreaga țară. O femeie în vârstă de 66 de ani a murit, după ce a fost testată de coronavirus. Aceasta a decedat înainte să afle rezultatul testului, iar o veste devastatoare avea să-i înverșuneze pe membrii familiei acesteia. În timp ce trupul femeii era depus la capelă, rudele sale au primit vestea că aceasta a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. „Ajunsesem cu coșciugul la capelă bisericii. A fost sunata sora mea, i-a spus ei doamna de la DSP, ne-a spus să dispară toată lumea de acolo.”, a declarat o rudă de-a victimei. Directorul DSP Tulcea a declarat că s-a încercat să se ia legătura cu familia victimei de mai mult timp, dar nu s-a reușit. „S-a încercat luarea legăturii cu persoana în cauză, nu s-a reuşit pentru că era în afara ariei de acoperire. Într-un final cam peste 3 ore am reuşit să luăm legătura cu aparţinătorii şi am aflat că persoana care ieşise pozitivă deja era decedată şi era la biserică.”

Familia s-a înfuriat în momentul în care autoritățile au intrat în biserică și au izolat coșciugul cu o foaie de plastic oferită de preot, iar camera mortuară a fost închisă. Aceștia au primit permisiunea de a o îngropa pe femeie, cu condiția să nu cheme și alte persoane. „Eu personal am cărat crucea mamei mele până la cimitir, iar tata a dus-o cu tractorașul cu remorcă. Cum cei de la DSP ne-au spus că nu este voie nici cu gropari, nimeni, absolut nimeni.”, a spus fiica femeii decedate. Referitor la acest caz, polițiștii au spus că nu pot face audieri în acest caz pentru că cele trei fiice ale victimei, și cei doi angajați care au ajutat la pregătirea înmormântării au fost băgați în carantină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: