Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant! O infirmieră, arestată pentru uciderea unor noi-născuți

Caz șocant! O infirmieră, arestată pentru uciderea unor noi-născuți

O infirmieră din Marea Britanie a fost arestată a doua oară de oamenii legii după ce a ucis opt noi-născuți și ar mai fi avut alte zece tentative de omor. După ce și-a ispășit  un an pedeapsa, femeia în vârstă de 30 de ani a fost eliberată anul trecut. Dar, oamenii legii au revenit asupra cazului. 

O infirmieră a ucis opt bebeluși

O femeie în vârstă de 30 de ani, infirmieră, a fost arestată pentru o faptă incredibilă. A ucis opt noi-născuți și a mai avut alte zece tentative de omor. Femeia a fost eliberată în anul 2019 din închisoare după ce și-a ispășit pedeapsa timp de 12 luni. Dar, iată că după eliberare, oamenii legii au revenit asupra cazului și i-au pus cătușele pe mâini pentru a doua oară, informează spynews.ro.

„Parchetul a autorizat poliţia din Cheshire să o pună sub acuzaţie pentru crimă pe o angajată din sistemul medical, în cadrul unei anchete în curs de desfăşurare asupra unui număr de decese în rândul nou-născuţilor de la secţia de neonatologie a spitalului din Chester”, se precizează în comunicat.

Crimele le-a făcut în perioada 2015-2016

Este vorba despre Lucie Bety, în vârstă de 30 de ani,  care a lucrat ca asistentă medicală, în cadrul spitalul din Chester, în vestul Angliei. Crimele odioase, dar și tentativele le-a săvârșit în perioada iunie 2015 și iunie 2016.  Într-un interviu din 2013 cu Chester și District Standard, Lucie a spus că îngrijește copiii care necesită diferite niveluri de sprijin.

Lucie a devenit asistentă medicală după ce, timp de trei ani, a făcut practică, în perioada studenției. În anul 2011 a reușit să obțină și postul de infirmieră pentru copiii de la Universitatea din Chester, în anul 2011.

Infirmieră, acuzată de uciderea a opt bebeluși. Femeia a fost recent eliberată din închisoare

O altă infirmieră și-a ucis proprii copii

Cazu menționat anterior nu este singurul. O infirmieră din Italia, în vârstă de 48 de ani, a luat  o injecție de la  spitalul unde muncea  și și-a injectat cei doi copii, Nissen și Vivien, de 7 și 9 ani, cu potasiu. Infiermiera s-a sincis și ea după ce a comis crima. Cele trei cadavre au fost găsite de soț

Infirmiera a lăsat o scrisoare

Totul a fost premeditat. Mama celor doi înainte de a comite tragedia a lăsat o scrisoare în care a precizat ce a determinat-o să facă asta. Nu mai suportat greutățile vieții, după ce își pierduse tatăl și fratele în accidente de stradă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: