Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

Un caz șocant, care a lăsat fără cuvinte o țară întreagă, a avut loc în Caraș-Severin. Trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost aruncat la groapa de gunoi în condiții suspecte. Un bărbat l-a găsit și a sunat imediat după ajutoare, dar nici urmă de făptași. Gestul este alarmant și autoritățile încearcă să găsească o explicație pentru tot ce se întâmplă.

Bebeluș mort, găsit la groapa de gunoi

Un bebeluș a fost găsit la groapa de gunoi, fără suflare. Acesta zăcea într-o pungă printre alte gunoaie, iar un bărbat l-a găsit acolo când a mers să arunge gunoiul. Acesta a observat mai mulți câini în jurul unui sac de plastic și, când a verificat ce este înăuntru, a fost șocat să vadă că este chiar un copil care părea în vârstă de doar câteva luni.

Bărbatul a evitat să atingă prea mult cadavrul, în speranța că bebelușul încă mai era în viață și ca nu cumva să complice situația, dar micuța nu mai respira. Bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru fetița care își dăduse deja de mult timp ultima suflare.

„Polițiștii de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun”, transmit reprezentantii Politiei Caras Severin.

Cine a aruncat copilul la gunoi

Medicii au constatat decesul și au precizat că micuța era deja decedată de cel puțin câteva ore bune. Trupul fără viață al bebelușului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, unde se va stabili dacă a murit înainte ca micuța să ajungă la groapa de gunoi, precum și motivul exact al decesului sau vârsta micuței.

Nu se știe cine ar fi recurs la acest gest și motivul pentru care a luat decizia. Poliția a început deja o anchetă și căutări intense în acest sens, dar misiunea este una grea și de durată. În zonă nu se află camere de luat vederi, ceea ce face misiunea specialiștilor și mai complicată. Va fi greu să se identifice părinții copilului dar, imediat după finalizarea căutărilor, vor aplica sancțiunile în vigoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: