Redactia.ro
Home » Știri » Caz uluitor în Iași. O asistentă dintr-un spital a fost prinsă beată în timpul serviciului

Caz uluitor în Iași. O asistentă dintr-un spital a fost prinsă beată în timpul serviciului

Caz uluitor în Iași. O asistentă dintr-un spital a fost prinsă prinsă beată în timpul serviciului

Caz uluitor în Iași. O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului. Femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge. Nu este prima dată când infirmiera merge băută la serviciu, spun colegii ei.

Caz uluitor în Iași. O asistentă dintr-un spital a fost prinsă  beată în timpul serviciului

Potrivit Digi24, o asistentă medicală de la Spitalul  Sf. Spiridon din Iași, a fost prinsă băută în timpul programului,iar colegii săi au anunțat conducerea instituției că femeia miroase a alcool.

Femeia lucrează de un an și 7 luni în secția de diabet a spitalului.

Eram în spital, în jurul ore 18.30, a fost anunţată directoarea de îngrijiri care era lângă mine, ea mi-a comunicat şi atunci am plecat imediat împreună cu dânsa în secţie.m avut o discuţie scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Iniţial nu a vrut să meargă, am convins-o uşor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat şi eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaş municipiului Iaşi, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă

Asistentă medicală băută în timpul programului

Autoritățile au aflat că femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge. Potrivit studiilor, la o alcoolemie de peste 3 mg/l alcool se poate intra în comă alcoolică.

Colegii acesteia susțin că nu este prima dată când femeia bea în timpul serviciului, dar de această dată a fost foarte grav.

Reprezentantul spitalului a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor femeia va lucra în timpul zilei, sub supraveghere.

Citeste si:Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

Loading...