Redactia.ro
Home » Știri » Cazan cu substanțe bituminoase a explodat în Vâlcea! Sunt doi morți până la acest moment

Cazan cu substanțe bituminoase a explodat în Vâlcea! Sunt doi morți până la acest moment

Explozie de proporții în județul Vâlcea în curtea unei fabrici de pavele din cartierul Căzănești. Din primele informații explozia nu ar fi avut loc la fabrica de pavele, ci la o altă firmă care se afla în aceași curte.

Din informațiile de până acum nu se cunoaște cauza exploziei. Explozia a avut loc la ora 09:22. Persoanele decedate aveau 53 şi respectiv 57 de ani.

Este vorba despre o unitate care are că profil de activitate colectarea uleiului uzat. Explozia a avut loc la un recipient in care se aflau produse bituminoase. Urmează să se facă cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagratia„, a precizat ISU Vâlcea.

Explozie la un cazan cu substanţe bituminoase, la Fabrica de pavele din cartierul Căzăneşti – Râmnicu Vâlcea. Din datele preliminare, sunt două persoane decedate. Intervin un echipaj CBRN, un echipaj ASAS, un echipaj SMURD cu 12 subofiţeri şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, din care o ambulanţă cu medic”, a declarat Cătălin Popescu, din cadrul ISU Vâlcea.


Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: