Redactia.ro
Home » Homepage » Explozie la sediul central al Lidl din Germania. Trei oameni au fost răniți

Explozie la sediul central al Lidl din Germania. Trei oameni au fost răniți

Trei persoane au fost rănite într-o explozie la sediul central al Lidl, situat în orășelul Neckarsulm, în landul Baden-Wurttemberg, la circa 60 de kilometri nord de orașul Stuttgart. Toate persoanele  rănite au fost duse la spital. Explozia ar fi fost provocată de o bombă care se afla într-un pachet. 

 

Explozie la sediul central al Lidl din Germania. Trei persoane au fost rănite

Un dispozitiv artizanal a explodat, mierucir după-amiază, la sediul central al rețelei de supermarketuri Lidl, în Germania. Trei persoane au fost rănite în urma exploziei, au afirmat surse din cadrul serviciilor de intervenției. Unul dintre cei trei răniți a suferit răni serioase în incident, conform rapoartelor locale, iar ceilalți doi au suferit răni ușoare.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenție citate de publicația Der Spiegel și de postul Sudwestrundfunk, cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană. Aparent, peste 100 de angajați se aflau în clădire în momentul exploziei. Clădirea a fost evacuată în scurt timp, iar locul a fost închis. , potrivit RT.

Mai mult, un pachet similar a explodat în punctul de primire a mărfurilor producătorului german de băuturi ADM Wil în orașul Eppelheim, care este situat în landul Baden-Württemberg. Un purtător de cuvânt al poliției a spus că pachetula  explodat în timp ce era deschis de unul dintre angajați.  Este al doilea incident de acest fel în Germania, în doar două zile. În prezent nu este clar dacă există o legătură între cele două evenimente.

 

Știre în curs de actualizare

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: