Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Anunțul făcut de mama Luizei Melencu

Cazul Caracal. Anunțul făcut de mama Luizei Melencu

Cazul Caracal. Anunțul făcut de mama Luizei Melencu

Anunțul făcut de mama Luizei . Cazul Caracal. Gestul făcut de mama Luizei Melencu. Monica Melencu a anunțat că astăzi de la ora 13.00 va protesta în fața sediului DIICOT din București, alături de rude.

Cazul Caracal. Anunțul făcut de mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu, uan dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă, a anunțat că va protesta marți de la ora 13.00, în fața sediului DIICOT din București.

Dreptate în Cazul Caracal, asta cer. Vom fi în față la DIICOT de la ora 13 la 14 pentru a protesta în legătură cu ce s-a intamplat la audirea lui Dincă. Vrem să aflăm adevărul”, a spus mama Luizei. De asemenea, femeia a afirmat și că va intra în greva foamei.

Familia Luizei a făcut un apel disperat către toți cei care vor să fie alături de ei în demersul de a se afla adevărul. În timpul audierilor de luni, avocații familiei Melencu au fost la un pas de a fi bătuți de Gheorghe Dincă. Tot luni, Luiza Melencu ar fi împlinit 19 ani, iar familia i-a organizat o mică petrecere tristă.

Procurorii DIICOT au anunțat că Gheorghe Dincă în vârstă de 66 de ani și vecinul său, Ștefan Risipiceanu au vioalt-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut ca le-a ucis pe cele două fete

Dincă a recunoscut în fața procurorilor că a ucis-o pe ALexandra Măceșanu, în data de 25 iulie, ulterior i-ar fi incendiat corpul într-un buroi din curtea casei. De asemenea, acesta susține că a ucis-o pe Luiza Melencu în același mod.

Citeste si:A postat o poză nevinovată pe Facebook, fără să realizeze că i-a scăpat un detaliu important. Soțul ei a părăsit-o când a văzut fotografia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: