Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost audiat aproximativ 11 ore

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost audiat aproximativ 11 ore

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat aproximativ 11 ore

Joi, Gheorghe Dincă a fost audiat timp de peste zece ore la sediul IGPR. Suspectul de 66 de ani și-a schimbat declarațiile în timpul audierii.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost audiat aproximativ 11 ore

Suspectul în cazul Caracal, a fost audiat joi, la sediul IGPR. Gheorghe Dincă aq fost audiat aproximativ 11 ore, timp în care și-a schimbat declarațiile și a refuzat să răspundă la unele întrebări. Potrivit avocaților celor două familii, Dincă nu a fost cooperant și uneori a devenit și nervos. Această primă audiere a avut loc în prezența celor doi avocați ai familiilor celor două victime, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Avocații au declarat că Gheorghe Dincă s-a contrazis în declarații și la unele întrebări a preferat să nu răspundă. După terminarea audierii, bărbatul de 66 de ani a fost dus înapoi în Arestul Poliției Capitalei. Acesta a fost mutat pe o perioadă nedeterminată, inițial, el fiind plasat în arest preventiv la IPJ Olt.

Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

Potrivit unui martor, mai mulți părinți de etnie romă din Fața Luncii, Craiova au povestit că Gheorghe Dincă a încercat să le răpească fetele. Aceștia l-au văzut pe suspect la televizor și imediat și-au adus aminte de figura bărbatului. Dincă ar fi ajuns în zonă de mai multe ori, atât singur cât și alături de un taximetrist și o persoană de culoare. Bărbatul de 66 de ani ar fi încercat să răpească fete cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Suspectul ar fi fost văzut și fugărit de aceștia, ulterior părinții fetelor ar fi sunat la 112, însă, potrivit localnicilor, nu s-a luat nicio măsură.

Cazul din Caracal. Șeful DIICOT, nu exclude varianta ca Luiza să fie în viață

Felix Bănilă, șeful DIICOT precizează că în urma rezultatelor probelor ADN din fragmentele de oase găsite în pădurea din Caracal, poate exista varianta ca Luiza să fie în viață.

Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. De aceea, la momentul acesta nu putem exclude. Sunt discuţii ipotetice la momentul acesta. Nu pot face o speculaţie la acest moment”, a declarat Felix Bănilă.

Citeste si:Gheorghe Dincă şochează din nou: şi-a schimbat declaraţiile în privinţa Luizei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: