Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă şochează din nou: şi-a schimbat declaraţiile în privinţa Luizei

Gheorghe Dincă şochează din nou: şi-a schimbat declaraţiile în privinţa Luizei

Cazul de la Caracal. Adus la IML, Gheorghe Dincă a fost huiduit de oameni

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal care a mărturisit că le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza, şi-a schimbat declaraţiile în privinţa uciderii celei din urmă.

Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţiile de la DIICOT: dacă, iniţail, el a spus că a omorât-o pe tânăra de 18 ani în aceeaşi zi în care a răpit-o, acum, inculpatul zice că a ţinut-o câteva zile în casă înainte de a-i lua viaţa fetei.

Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum”, au spus surse pentru Antena 3.

Dincă a spus, joi, anchetatorilor că, de fapt, a ținut-o pe Luiza Melencu mai multe zile în casa sa și ar fi ucis-o cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară. „A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui„, a precizat Georgiana Murgilă.

Gheorghe Dincă a fost angajatul unei rude de-a Alexandrei

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă și-a schimbat total comportamentul după ultimele declarații, a devenit foarte agitat, foarte nervos, susținând că nu înțelege de ce este pus din nou să răspundă la întrebări.

Altfel, familia Alexandrei Măceşanu a refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, motivând că solicită să consulte conţinutul concluziilor raportului de expertiză genetică privind oasele găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, a informat, marţi seară, DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: