Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

Gheorghe Dincă, 66 de ani, a fost dus, miercuri dimineață, la IGPR pentru a continua procedura de analiză a comportamentului său.

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

Gheorghe Dincă, a fost scos miercuri dimineață din nou din Arestul Central, și dus la IGPR. Potrivit unor surse juridice, suspectul va continua procedura de analiză a comportamentului său. Procurorii DIICOT au anunțat oficial, că Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri.
Suspectul de 66 de ani va fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR pentru o examinate psihiatrică.

La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

Rezultatul final al oaselor din butoi. Luni, DIICOT, a anunțat rezultatul final al INML, al probelor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

DIICOT a anunțat luni, rezultatul final INML, al oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Raportul final al INML, arată că dinții și oasele identificate în butoi conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN. Expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os. Reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase. Găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe. A condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT.

Citeste si:Dan Dumitrescu, un polițist implicat în cazul Caracal acuzat de proxenetism

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: