Redactia.ro
Home » Știri » Dan Dumitrescu, un polițist implicat în cazul Caracal acuzat de proxenetism

Dan Dumitrescu, un polițist implicat în cazul Caracal acuzat de proxenetism

Dan Dumitrescu, un polițist implicat în cazul Caracal acuzat de proxenetism

În spațiul public la adresa unuia dintre polițiștii ce păzeau casa lui Gheorghe Dincă, au apărut mai multe acuzații. Printre acestea se numără acuzații de cămătărie, șantaj și proxenetism. Declarațiile lui Dan Dumitrescu sunt incredibile.

Dan Dumitrescu a vorbit la Antena 3 despre acuzațiile care i se aduc în cazul Caracal. Omul de afaceri Remus Rădoi susține că acesta ar face parte dintr-o rețea de proxenetism.

„Toate acuzațiile sunt false. Am calitatea de martor într-un dosar în care se fac cercetări de către DIICOT Olt. Nu am absolut nicio acuzație în dosar, nu știu de ce presa a reținut aspectele respective. Dosarul este de cămătărie și șantaj. Din luna aprilie, data de 4, s-a dispus cercetarea mea, în condițiile în care în data de 3 s-au efectuat percheziții la domiciliul meu. În prezent, nu am absolut nicio acuzație în dosar”, a explicat Dan Dumitrescu.

„Nu vreau să răspund la aceste acuzații. E problema dânsului dacă spune chestiile astea. Îl cunosc foarte bine pe domnul Rădoi, de aproximativ zece ani. Pot să spun că aveam o relație bună, făcea parte din cunoștințele mele bune domnul Rădoi. Nu știu efectiv, de ce face aceste acuzații”, a spus Dan Dumitrescu.

„În fața casei lui Gheorghe Dincă, eu am fost strict pentru a asigura măsuri de ordine și fluidizarea traficului. Noi am ajutat Biroul Rutier Caracal”, a explicat Dumitrescu.

Citește și: Gheorghe Dincă a fost angajatul unei rude de-a Alexandrei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: