Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă a fost angajatul unei rude de-a Alexandrei

Gheorghe Dincă a fost angajatul unei rude de-a Alexandrei

Gheorghe Dincă a fost angajatul unei rude de-a Alexandrei

Miercuri, când anchetatorii au trebuit să ia o decizie foarte importantă în ceea ce privește ancheta în cazul Lui Gheorghe Dincă au ieșit la iveală noi detalii în acest caz. Nu este vorba doar despre peretele proaspăt zidit din casa lui Dincă, ci și despre trecutul acestuia.

Fostul angajator al lui Gheorghe Dincă, se pare că este rudă cu Alexandra Măceșanu. Aceasta a făcut câteva declarații despre acest caz și a vorbit despre fostul său angajat.

„Nu venea la program, stătea două, trei ore, apoi își vedea de ale lui. Soția lui lucra la spital, doamna Nuți (n.red. – Elena Dincă), la recoltat probe pentru analize. La fel, stătea două-trei ore dimineața, apoi gata, liber… Nu puteai să-i faci nicio observație, că sărea la tine, trântea, înjura. Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: «Ce facem cu ăsta?». Și am răspuns: «Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară». Și l-au dat afară.”, își amintește Florea Cumpănașu despre Gheorghe Dincă, potrivit Libertatea.

“Poate, dacă nu-l concediam atunci pe Gheorghe Dincă, nu se întâmpla asta. Tocmai el, dintre toți oamenii, să-mi ia nepoata… Nu se lucra cu Gheorghe Dincă, n-avea ce să caute în unitate unul ca el, nu știa nici de șef, nici de program. L-am citit de atunci ce fel de om este. ​”, a continuat unchiul tatălui Alexandrei, conform aceleași surse.

Citește și: Accident grav în Prahova. Doi adulți și un copil au ajuns la spital