Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

Cazul din Caracal. Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

Cazul din Caracal. Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

Mai mulți părinți de etnie romă din Craiova ș-au recunoscut pe Gheorghe Dincă, după ce acesta ar fi încercat să le răpească fetele.

Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

Potrivit unui martor, mai mulți părinți de etnie romă din Fața Luncii, Craiova au povestit că Gheorghe Dincă a încercat să le răpească fetele. Aceștia l-au văzut pe suspect la televizor și imediat și-au adus aminte de figura bărbatului. Dincă ar fi ajuns în zonă de mai multe ori, atât singur cât și alături de un taximetrist și o persoană de culoare. Bărbatul de 66 de ani ar fi încercat să răpească fete cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Suspectul ar fi fost văzut și fugărit de aceștia, ulterior părinții fetelor ar fi sunat la 112, însă, potrivit localnicilor, nu s-a luat nicio măsură.

O fată a fost dată dispărută

O femeie din Fața Luncii a povestit că în urmă cu câteva luni o fată a fost dată dispărută din comunitate. Aceasta a fost văzută ultima dată într-o mașină neagră, alături de un bărbat care purta o cagulă. Martora este convinsă că este vorba despre Gheorghe Dincă. Important este faptul că poliția a aflat despre dispariția fetei și mai multe echipaje de poliție și jandarmerie au intervenit.

A dispărut o fată şi de atunci nu se mai ştie nimic de ea. Era într-o maşină neagră, cagulă pe faţă şi se vedeau doar ochii. Venea însoţit de şoferul lui. Avea faţă de român, pentru noi e un monstru acest bărbat. Ne-am uitat la televizor şi ne-am dat seama că e acelaşi bărbat. Toată lumea l-a văzut. Nu ştiu cum se numeşte fata, aşa s-a aflat de ea că a dispărut. Era poliţie, jandarmerie, erau toţi„, a spus localnica.

Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

Gheorghe Dincă, a fost scos miercuri dimineață din nou din Arestul Central, și dus la IGPR. Potrivit unor surse juridice, suspectul va continua procedura de analiză a comportamentului său. Procurorii DIICOT au anunțat oficial, că Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri. Suspectul de 66 de ani va fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR pentru o examinate psihiatrică.

Citeste si:Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: