Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice

 Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice. Suspectul principal in cazul Caracal, în vârstă de 66 de ani a fost dus de la Penitenciarul Jilava la sediul central DIICOT. Suspectul în cazul Caracal a fost supus unei noi expertize psihiatrice.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice

Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul disparițiilor celor două fete din Caracal, a fost scos astăzi din închisoare pentru a fi dus la sediul central DIICOT. Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice. Anchetatorii au cerut ajutorul FBI în cazul Caracal pentru a putea fi stabilit profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă.

Pe 1 octombrie, Dincă a fost transferat din Arestul Central în Penitenciarul Spital Jilava, pentru a se efectua măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale.

Gheorghe Dincă, speriat de deținuți

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, se pare că s-a cam retras într-un colțisor de teamă ca deținuții să nu îl rănească. Dacă suspectul afișa o atitudinea superioară în timpul anchetelor, și se enerva în momentul când autoritățile îi săpau în curte, Dincă, este acum speriat, și nu scoate o vorbă zile întregi.

De când a fost mutat în Penitenciarul de la Jilava, bărbatul de 66 de ani s-a schimbat radical. Dincă este conștient de faptul că ar putea fi bătut cu bestialitate de ceilalți deținuți, motiv pentru care preferă să rămână în celulă.

Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Specialiștii FBI au fost săptămâna trecută la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a-i analiza comportamentul lui Gheorghe Dincă. În urma cu putin timp, DIICOT a anunțat că a trimis o cerere în Statele Unite ale Americii pentru efectuarea unei expertize a ADN-ului Luizei. Motivul este faptul că analiza mitocondrială nu poate fi făcută în România.

Potrivit fostului șef al DIICOT, anchetatorii doresc ca FBI să prezinte o a doua părere în privința comportamentului psihologic al lui Gheorghe Dincă. FBI vrea să descopere cât de sincer este bărbatul de 66 de ani.

Citeste si:Decizie de ultimă oră: alocații mai mari pentru copii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: