Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni

Mama Luizei Melencu invitata la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri, într-o declarație de presă, că Monica Melencu va fi primită vineri la Palatul Cotroceni.

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni

Potrivit Digi24, Șeful statului, Klaus Iohannis a confirmat faptul că a organizat o întâlnire cu mama Luizei Melencu, fata răpită de Gheorghe Dincă.

Da, este adevărat. Am rugat un consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu. Vineri”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a spus despre reținerea făcută de DIICOT în acest caz, doar că „este o informație publică”.

A fost reținut complicele lui Dincă

Procurorii DIICOT au mai reţinut un bărbat în cazul „Caracal”. Acesta este acuzat că a violat-o alături de Gheorghe Dincă pe victima Luiza Melencu. Bărbatul de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul anchetei.

Oamenii legii nu au ignorat nimic și au verificat toate variantele de lucru. La momentul actual se cu noaște doar că este consumator de alcool și nu are antecedente penale. Subliniem, acesta este complice doar la viol, nu și la crimă„, a spus procurorul-șef.

Monica Melencu,

Mama Luizei a leșinat în direct

Mama Luiziei, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a leșinat în direct la TV după ce a aflat că pe fiica sa ar fi violat-o un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Monica Melencu a leșinat în timp ce era prin legătură telefonică la România TV, care o contactase pentru a comenta informațiile lansate de DIICOT. Ulterior, mama Luizei a declarat că „când s-a întâmplat treaba asta? Până acum nu s-a spus nimic”.

Dincă era un om extraordinar de cuminte, potolit. Am dormit la el săptămâni de zile, chiar și luni de zile. Niciodată nu am văzut nimic suspect. Muncea la fiare, la motoare”, a declarat complicele ucigașului, Ștefan Risipițeanu.

Citeste si:Militarii români trimiși în Albania au reușit să scoată de sub dărămături două persoane decedate

Loading...