Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Dincă va fi audiat joi la sediul Poliției Române

Cazul de la Caracal. Dincă va fi audiat joi la sediul Poliției Române

Cazul de la Caracal. Dincă va fi audiat joi la sediul Poliției Române

Gheorghe Dincă va fi audiat joi, la sediul Inspectoratului Gneeral al Poliției Române, pentru a da mai multe detaliii despre cazul Caracal.

Cazul de la Caracal. Dincă va fi audiat joi la sediul Poliției Române

Miercuri, DIICOT a anunțat că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu. Acesta ar fi săvârșit îngrozitoarea faptă atunci când fata era în casa lui Dincă. Potrivit DIICOT, atât Gheorghe Dincâ, în vârstă de 66 de ani, cât și Ștefan Risipiceanu, au violat-o pe Luiza.

Suspectul a intrat în atenția procurorilor DIICOT încă de la începutul preluării cazului, iar acum autoritățile au administrat probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale împotriva acestuia.

Pe 14 aprilie, în jurul orei 12, după Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală,în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut, a anunțat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Cine e Ștefan Risipicianu, cel care a violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă

Individul declara la România TV că nu a văzut nimic suspect în curtea lui Gheorghe Dincă. Mai mult, complicele susţinea că Dincă era un om potolit şi că nu a văzut niciodată fete în casa criminalului. A fost invitat şi la Acces Direct, la Antena 1. El a dat detalii despre viaţa pe care o ducea Gheorghe Dincă. Chiar se declara şocat de acuzele care i se aduceau lui criminalului.

Ștefan Risipicianul este unul dintre vecinii „monstrului” din Caracal, care a spus că a fost prieten apropiat cu acesta. Despre el s-a aflat că ar fi violat-o pe Luiza cât timp a stat captivă în „casa groazei”.

Bărbatul nu are un venit stabil. Îl ajuta pe Dincă la muncile câmpului. Risipiceanu susținea că este ars pe mâini de la soare. La o emisiune tv a povestit că își petrecea mult timp în casa criminalului de la Caracal.

Citeste si:Ianis Hagi a jucat în Genk – Salzburg 1-4! Belgienii, out din Europa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: