Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o și…

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o și…

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o și...

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o si….Noi informații halucinante ies la suprafață în cazul crimelor de la Caracal.

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă: Am lovit-o, am resuscitat-o și…

Cazul de la Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă ar fi declarat faptul că Luiza Melencu ar fi mers de bunăvoie la casa lui din Caracal. Bărbatul de 66 de ani susține că ar fi lovit-o, ar fi resuscitat-o și apoi i-ar fi abandonat cadavrul lângă apă.

Tânăra a mers de bunăvoie acasă, am convins-o, am lovit-o, după care am resuscitat-o. Am abandonat cadavrul lângă apă”, ar fi declarat Gheorghe Dincă în faţa procurorilor. Acesta a mărturisit că Alexandra i-a făcut semn să o ia la ocazie și a dus-o acasă. Gheorghe Dincă ar fi dormit cu ea în pat pentru o noapte.

Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie, i-am oferit bani în maşină. Nu a vrut, nu am violat-o. O noapte am dormit cu ea în pat. Am acţionat singur, nu am avut complici”, ar mai fi spus Dincă.

Declarațiile șocante alea unui anchetator din cercul lui Dincă

Un anchetator care susține că îl cunoaște pe Dincă, a precizat că bărbatul de 66 de ani a fost întreaga viață obsedat de sex.

În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Cei care îl anchetează pe Dincă au ajuns la concluzia că bărbatul a comis aceste atrocități din cauza frustrărilor din punct de vedere sexual. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, după ce a fost luată la ocazie de către Dincă. Pe data de 24 iulie, Alexandra Măceșanu a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă și dusă la casa lui din Caracal. Alexandra a reușit pe 25 iulie să sune la 112 pentru a cere ajutor, însă cei de STS s-au mișcat foarte greu. Gheorghe Dincă a fost arestat însă despre cele două fete nu se mai știe absolut nimic.

Reamintim că în curtea lui Dincă s-au găsit fragmente de oase, iar rezultatele probelor ADN au arătat că îi aparțin Alexandrei Măceșanu. Agresorul susține că nu mai știe exact ce s-a întâmplat cu trupurile celor două fete.

Citeste si:Cazul Caracal. A cui este poşeta albă găsită în maşina lui Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: