Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut în curtea unor gospodari din Gorj după ce a plouat: „Ne e frică…”

Ce a apărut în curtea unor gospodari din Gorj după ce a plouat: „Ne e frică…”

GALERIE FOTO (4) Ciuperci-mutant, apărute în curtea unor gospodari din Gorj după ce a plouat

Niște gospodari din Gorj susțin că au tras o mare sperietură când au văzut ce a apărut la ei în curte după ultima ploaie de astăzi. Ei spun că nu au mai văzut așa ceva până acum și nu își dau seama de la ce ar fi putut apărea această schimbare bruscă.

Ciuperci-mutant, apărute în curtea unor gospodari din Gorj după ce a plouat: „Ne e frică…”

Situație ieșită din comun într-o localitate din Gorj. Niște gospodari de acolo susțin că au tras o mare sperietură când au văzut ce a apărut la ei în curte după ultima ploaie de astăzi, mai ales că nu au mai văzut așa ceva până acum și nu își dau seama de la ce ar fi putut apărea această schimbare bruscă.

Concret, mai multe ciuperci albe, imense, au apărut la ei în curte, de dimensiunile unor mingi de fotbal. Sigur că oamenii și-au pus multe semne de întrebare, în special dacă să consume sau nu acele ciuperci neobișnuit de mari, pentru că nu au știut dacă sunt sau nu comestibile.

Ciupercile nu doar că sunt mari, dar sunt și foarte grele și cântăresc undeva între 1 şi 3 kilograme, conform stirileprotv.ro. Oamenii spun că nu au mai văzut aşa ceva și că se tem să încerce să le guste, așa că cel mai probabil vor rămâne doar cu fotografiile, nu cu amintirea unei cine gustoase, care ar fi putut să conțină și aceste ciuperci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: