Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut în locul unde a fost ucisă fetița lovită cu mașina de un polițist. Părinții sunt devastați de durere

Ce a apărut în locul unde a fost ucisă fetița lovită cu mașina de un polițist. Părinții sunt devastați de durere

GALERIE FOTO (6) Ce a apărut în locul unde a fost ucisă fetița lovită cu mașina de un polițist. Părinții sunt devastați de durere

Ce a apărut în locul unde a fost ucisă fetița lovită cu mașina de un polițist. În cursul zilei de joi, viața Raisei a fost curmată în urma unui accident produs de un polițist. Fetița de 11 ani traversa trecerea de pietoni împreună cu o prietenă când o mașină de poliție se îndrepta cu viteză către ele. Din păcate, Raisa nu a mai avut nicio șansă. Ce a apărut la locul tragediei.

Ce a apărut în locul unde a fost ucisă fetița lovită cu mașina de un polițist. Părinții sunt devastați de durere

În cursul zilei de ieri s-a produs un accident terifiant în sectorul 1 al Capitalei. Un polițist care conducea mașina autospecială a lovit mortal două fetițe. Una dintre minore a supraviețuit incidentului, dar Raisa, în vârstă de 11 ani, s-a stins din viață la scurt timp după ce a fost lovită de mașină. Fata se afla cu prietena ei pe strada din apropierea casei, moment în care o mașină de poliție le-a izbit pe acestea din plin. Raisa a rămas inconștientă pe șosea, iar prietena ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Raisa a fost resuscitată de paramedicii veniti la locul accidentului, dar nu au mai putut face nimic pentru a o salva. La o zi distanță de la impact, locul unde minora a decedat a devenit un altar de lumânări. Zeci de oameni au aprins candele în memoria fetiței, iar prietenii acesteia i-au lăsat bilețele de adio. De asemenea, la locul morții au fost lăsate imagini cu ea și fratele ei, jucării de pluș și păpuși. „Te iubim, nu te vom uita niciodată”, „Să te odihneşti în pace, suflet drag!”, „Ne va fi mare dor de tine”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de oameni la locul accidentului de pe strada Laminorului din Bucureşti.

Familia Raisei este devastată de moartea sa și nu pot concepe că fata lor cea mare s-a stins într-un accident atât de cumplit. Părinții au fost de față când medicii au declarat decesul, iar reacția tatălui a fost de-a dreptul devastatoare.

Prietena Raisei a supraviețuit impactului

Prietena Raisei a fost rănită, dar medicii au transportat-o de urgență la spital. Fetița a supraviețuit impactului, iar mama sa a făcut primele declarații despre accident. Femeia a povestit ce i-a spus fiica, despre momentul în care au văzut că se apropie mașina de poliție.

„Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”. Se țineau una de cealaltă, de fapt.Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa. Mi-a spus: ”Mami, nici semnal sonor, nici luminos”, a declarat mama fetiței, citată de antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: