Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut la mormântul Silviei, micuţa de 6 ani pe care a ucis-o psihopatul de la Bascov, alături de alte 4 rude

Ce a apărut la mormântul Silviei, micuţa de 6 ani pe care a ucis-o psihopatul de la Bascov, alături de alte 4 rude

GALERIE FOTO (3)

Un bolnav mintal din Bascov, judeţul Argeş, a şocat o ţară întregă, în luna august. Acesta și-a ucis cu brutalitate cinci rude: părinții, sora, fratele și nepoata de cinci ani. Jandarmii l-au prins într-o pădure, la scurt timp după ce cumnatul său a descoperit crima.

Agresorul a recunoscut totul.

Micuţa Silvia ar fi împlinit 6 ani

Silvia alături de mama sa au fost înmormântate una lângă alta pentru a fi mereu împreună, exact așa cum au fost încă din prima zi de viață a fetiței.

Ziua de 8 decembrie trebuia să aducă în casa familiei Rusu numai râsete și voie bună. Ar fi fost ziua în care fetiţa împlinea 6 ani. N-a mai apucat-o, întrucât unchiul ei, un psihopat, a ucis-o când ea dormea.

De câteva zile, la mormântul copilei a fost apărut un ursuleţ de pluş. Semn că Moş Niculae n-a uitat de aniversarea fetiţei. Tatăl Silviei s-a asigurat de acest lucru.

Chiar dacă au trecut cinci luni de la tragedie, bărbatul nu înțelege nici acum de ce a trebuit să se întâmple toate aceste lucruri dar nici cu ce au greșit cele două pentru a avea parte de un astfel de destin.

Criminalul Viorel era sub tratament

Viorel era cunoscut cu afecțiuni medicale psihice încă din 2006 și era sub tratament de specialitate de ultimă generație. Ar fi recunoscut la audieri că nu a respectat tot timpul sfaturile medicului curant și că nu lua tot timpul medicamentele.

Suferea de schizofrenie, o afecțiune psihică gravă, dar care poate fi ținută în frâu cu tratament permanent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: