Redactia.ro
Home » Știri » Ce a comandat o tânără la restaurant, când a ieșit la prima întâlnire. Partenerul ei a rămas șocat: „Este o nebunie”

Ce a comandat o tânără la restaurant, când a ieșit la prima întâlnire. Partenerul ei a rămas șocat: „Este o nebunie”

GALERIE FOTO (2)

În lumea agitată a întâlnirilor online, întâmplările inedite sunt monedă curentă. Un astfel de caz a devenit viral pe rețelele de socializare în urmă cu scurt timp, când o tânără din Atlanta, Georgia, numită Equana, a dat peste un partener pe care l-a luat cu totul prin surprindere chiar la prima lor întâlnire.

Cu toate că începutul părea promițător, experiența lor a luat o întorsătură neașteptată, subliniind din nou că dragostea nu este mereu calea spre inimile noastre, ci pofta de mâncare poate fi uneori mai puternică. Cei doi se cunoscuseră inițial pe platforma de socializare online și, după câteva conversații, au decis să se întâlnească în realitate pentru prima dată. Bărbatul era nerăbdător să o cunoască pe Equana în persoană, iar aceasta avea în minte o întâlnire romantică la un restaurant de fructe de mare. Cu toate acestea, în ciuda speranțelor sale, întâlnirea nu a evoluat deloc așa cum își imaginase.

Ce a comandat tânăra la restaurant

Începutul întâlnirii a fost promițător. Cei doi s-au întâlnit la restaurant, iar atmosfera era una plină de anticipație. Cu toate acestea, tânăra a făcut o comandă care a pus bărbatul pe gânduri. Equana a cerut 48 de stridii, o comandă care a surprins nu doar pe partenerul ei, ci și pe personalul restaurantului. Cu fiecare farfurie de stridii care ajungea pe masă, el începea să se simtă din ce în ce mai neconfortabil.

Și totuși, povestea nu s-a oprit la 48 de stridii. După ce a savurat fiecare bucățică delicioasă, Equana a comandat și alte preparate: cartofi și crab. Pentru a completa acest festin culinar, nu a putut să reziste tentației și a cerut un martini. La finalul mesei, femeia a fost impresionată de mâncare și i-a acordat acesteia o notă perfectă de 10.

Cu toate acestea, răsfățul ei culinar l-a cam speriat pe partenerul său, iar la un moment dat, acesta a găsit o scuză pentru a pleca de la masă. A spus că trebuie să meargă la baie, dar în loc să se întoarcă, și-a luat tălpășița și a dispărut.

Această fugă a lăsat-o pe Equana cu nota de plată, care s-a ridicat la suma de 184 de dolari. Furioasă, ea a dorit să îi transmită un mesaj „fugarului” pentru comportamentul său nepoliticos. Totuși, nu a primit niciun răspuns până când bărbatul s-a hotărât să iasă la iveală și să își justifice decizia de a pleca fără să dea explicații.

„M-am oferit să te scot la o băutură și ai comandat toată mâncarea aceea. Pot achita băuturile”, a fost răspunsul tânărului.

Ce reacție au avut internauții

Reacțiile pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară după ce Equana a făcut publică această întâmplare neobișnuită. Deși femeia a confirmat că a plătit chiar și băutura partenerului ei, mulți oameni au susținut comportamentul bărbatului, considerând că Equana a exagerat cu comanda sa copioasă și extravagantă. Chiar dacă acesta a ales să plece în mod neconvențional, mulți au empatizat cu el și au simpatizat cu teama sa de a se implica într-o relație cu o femeie care pare a avea o poftă de mâncare neobișnuit de mare.

„Ar fi trebuit să-l plătești pe bărbatul ăla pentru că stătea acolo și trebuia să se uite cum înghiți atâtea stridii, frate.”/ „De aceea a fost singură tot timpul”./ „Să dai 184 de dolari pentru stridii este o nebunie.”, au fost câteva reacții la videoclipul de pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: