Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o femeie după ce s-a căsătorit cu cel pe care îl credea „bărbatul vieții” ei. „Voia mereu să stingem luminile…”

Ce a descoperit o femeie după ce s-a căsătorit cu cel pe care îl credea „bărbatul vieții” ei. „Voia mereu să stingem luminile…”

Descoperire femeie dupa casatorie

Trebuia să fie cea mai fericită odată căsătorită, dar a trecut printr-o dramă pe care nu o va uita niciodată. Iată povestea mai puțin fericită a unei femei, relatată de The Sun.

Femeia a povestit tot ce i s-a întâmplat pe Internet în speranța că povestea ei ar putea fi învățătură de minte și pentru alții. La doar 10 luni după ce s-a căsătorit, tânăra (care și-a dorit să își păstreze anonimatul) a descoperit că lucrurile din viața ei stau complet altfel decât se aștepta. De fapt, chiar omul cu care a crezut că va fi toată viața, „jumătatea” ei, era o altă persoană.

Mariajul femeii, o escrocherie

Victima (identificată cu inițialele N.A.) a ales să își spună povestea pe Internet. La nici un an după ce s-a căsătorit, ea a descoperit că „soțul” ei este de fapt femeie, iar întreg mariajul lor a fost o mare păcăleală. Iată cum a decurs totul, conform publicației The Sun.

Victima a relatat că și-a cunoscut „partenerul” printr-o aplicație de dating în mai 2021. „Bărbatul” susținea pe atunci, conform spuselor victimei, că este om de afaceri, convertit de puțin timp la islam și că își caută o „soție”. Zis și făcut. Trei luni mai târziu, cei doi și-au pus pirostriile într-o ceremonie religioasă, nerecunoscută însă oficial, de statul indonezian, numită Nikah siri (care se traduce prin nuntă secretă).

Cuplul, abia căsătorit, a trăit timp de câteva luni în casa părinților victimei. În toată această perioadă, au început să apară și suspiciunile. Socrilor li s-a părut ceva în neregulă cu „ginerele” lor, mai ales că acesta începuse să ceară bani și nu prezenta deloc încredere din multe puncte de vedere. Totuși, existau persoane din cercul de apropiați ai „bărbatului” care dădeau asigurări că totul este în regulă.

Familia victimei, prejudiciată cu 18.000 de euro. Victima: „În pat, îmi cerea mereu să stingem luminile…”

Ca să stea departe de suspiciunile și curiozitățile celorlalți, cuplul a decis să se mute în altă parte. Acolo, însă, victima nu avea voie să interacționeze cu nimeni și doar „soțul” ei se ocupa de finanțele lor.

În cele din urmă, pentru că s-a gândit că situația nu este una normală, mama victimei a decis să contacteze poliția, iar anchetatorii, odată intrați pe fir, au descoperit astfel că bărbatul este de fapt o femeie.

În cele 10 luni, familia victimei susține că ar fi pierdut mai bine de 18.000 de euro și vrea să își facă dreptate în instanță. Totodată, după ce victima și-a spus povestea în online, internauții au întrebat-o detalii legate de viața amoroasă și cum de nu și-a dat seama în tot acel timp că soțul ei este o femeie, de fapt. Victima a răspuns că aceasta îi cerea mereu să stingă luminile atunci când aveau relații sexuale și că o și „lega la ochi” înainte.

Acuzată de fraudă, printre altele, individa ar putea primi până la 10 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: