Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o mamă despre fiul ei abia născut. Toți i-au spus că nu seamănă deloc cu nimeni din familie

Ce a descoperit o mamă despre fiul ei abia născut. Toți i-au spus că nu seamănă deloc cu nimeni din familie

Ce a descoperit o mamă despre fiul ei abia născut. Toți i-au spus că nu seamănă deloc cu nimeni din familie

O poveste scoasă dintr-un film. Iată ce a descoperit o mamă despre copilul ei după ce toți i-au spus că nu seamănă deloc cu ea.

Ce a descoperit o mamă despre fiul ei abia născut, după ce toți i-au spus că nu seamănă deloc cu nimeni din familie

Cea mai fericită zi din viața Ginei Barrino a fost când copilul ei a venit pe lume. Nu și-a dorit nimic altceva decât să fie mamă. S-a uitat în ochii albaștri ai copilului ei, l-a ținut în brațe și a simțit că e cel mai împlinit om din lume. Până într-o zi, când viața Ginei i s-a dat peste cap.

Gina și iubitul ei, Greg, au avut o relație timp de trei ani. După ce Gina a rămas însărcinată, partenerul ei i-a spus totuși că nu crede că sunt potriviți unul pentru celălalt și că vrea să încheie această legătură. Și au terminat astfel relația. Gina a rămas o mamă singură. Singură, dar fericită că are un copil.

Totuși, fiul Ginei s-a născut cu ochi albaștri și păr roșcat, însă, spre mirarea tuturor, nimeni din familie nu îi semăna. Postând fotografii cu cel mic pe rețelele de socializare, Gina s-a confruntat cu un număr mare de observații. Oare chiar e copilul ei și al lui Greg? Sau, mai mult, oare chiar e copilul ei? Copilul nu semăna deloc nici cu mama, nici cu tatăl lui.

Gândul unei greșeli făcute de personalul medical din maternitate începuse să încolțească în mintea poaspetei mămici, moment în care s-a decis să facă un test ADN. Și a fost o idee bună! Gina a primit ulterior rezultatul și așa a văzut că micuțul nu e copilul ei.

De la spitalul unde a născut, Gina a aflat că s-au născut doi copii în ziua respectivă. Unul al ei și celălalt al unei femei fără adăpost care a murit după ce a născut. Băieții au fost înregistrați drept Brandon Barrino și Dylan Lassinger, cel din urmă purtând numele de familie al fostului partener al ei, Greg.

Într-un final, Gina a aflat că Greg, fostul ei iubit și tatăl celui mic, a fost cel care schimbase copilul lor cu cel al femeii fără adăpost și îl luase pe numele lui. Gina a mers direct la poliție, acolo unde l-a acuzat pe Greg de răpire, iar acesta a ajuns în închisoare împreună cu asistenta pe care o mituise pentru a schimba copiii și a modifica actele, a relatat presa de peste hotare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: