Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Bianca Drăgușanu după ce a fost bătută crunt de Alex Bodi! Fanilor nu le-a venit să creadă

Ce a făcut Bianca Drăgușanu după ce a fost bătută crunt de Alex Bodi! Fanilor nu le-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2)

Imaginele terifiante cu Bianca Drăgușanu pur și simplu desfigurată au făcut înconjurul tabloidelor și emisiunilor de specialitate. Chiar dacă a fost snopită în bătaie de Alex Bodi, fostul, actualul și iar fostul partener si soț, Bianca a ținut să își liniștească fanii într-un mod special. Aceasta a postat pe Instagram filmulete cu ea și fetița ei, făcute înainte de a avea parte de acest episod traumatizant.

Bianca Drăgușanu este din nou cap de afiș pentru tabloidele de scandal și nu numai. Vestea că aceasta a fost bătută crunt a circulat extreme de repede, iar filmulețul și fotografiile postate de cei de la Cancan stau mărturie că lucrurile sunt extreme de grave în cuplul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Bianca a postat câteva filmulete pe Instagram, unde fanii pot vedea cât de bine arată și cât de bine se simte alături de fiica ei, la cumpărături.

Tot în aceste filmulețe se vede că Bianca nu avea vânătăi și umflături pe față, semn că videourile au fost realizate cu ceva timp în urmă, desi aceasta le promitea fanilor că este gata să dezvăluie un episod din viața ei, ce a avut loc la mijlocul lui septembrie. Însă, daca Bianca ar fi vrut să dea de înțeles că aceste filmulete au fost făcute după bătaie, ei bine, lucrul acesta este imposibil pentru că, vestimentația era total diferită în videoul postat de Cancan, fata de cele făcute de vedeta.

Bianca Dragusanu batuta cu bestialitate

“Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape!”, a mărturisit Bianca pe Instagram

A fost desfigurata în plină stradă

Amintim că ieri după-amiază (n.r. 01.10), cei de la Cancan au postat câteva fotografii și videouri cu Bianca Drăgușanu desfigurată de bătaia încasată de la Alex Bodi, fostul și actualul partener de viață. În imagine se vede cum tot agresorul ei este cel care o ajută să se ridice de la pământ și să intre în mașină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: