Redactia.ro
Home » Monden » Imaginile groazei! Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi

Imaginile groazei! Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi

GALERIE FOTO (2) Bianca Dragusanu batuta cu bestialitate

Imagini de groază au surprins paparazzi Cancan cu Bianca Drăgușanu în această după-amiază. Vedeta TV a fost snopită în bătaie de Alex Bodi, iar fața ei este complet tumefiată. Culmea, în imaginile video obținute de jurnaliști, Bianca Drăgușanu apare sprijinită tocmai de agresorul său. Iată detaliile acestui episod parcă desprins din filmele de groază.

Bianca Drăgușanu, snopită din bătaie de Alex Bodi

La doar câteva zile după ce și-au anunțat împăcarea, în cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi are loc un nou scandal de proporții. Potrivit Cancan.ro, vedeta TV a fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, cu care alesese să se împace acum puțin timp. În urma altercației, Bianca Drăgușanu s-a ales cu răni grave, care îi pun viața în pericol. După cum se vedea în video-ul obținut de publicația amintită anterior, Bianca Drăgușanu apare cu fața tumefiată, un ochi vânăt și de-abia se ține pe picioare.

Din primele informații, cearta dintre cei doi a scăpat de sub control, iar Alex Bodi s-a descărcat în cel mai groaznic mod asupra fostei sale soții. Amintim că cei doi nu sunt la primul scandal de acest fel, Bianca Drăgușanu acuzându-și partenerul de viață de nenumărate ori de violență domestică.

De la ce a pornit noul scandal

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut dintotdeauna o relație tumultuoasă, însă e clar că lucrurile au scăpat de sub control. Pare-se, totul ar fi început de la dezvăluirile pe care Bianca Drăgușanu ar fi vrut să le facă astăzi, fanilor de pe Instagram. Vedeta TV a anunțat în urmă cu câteva ore că va rupe tăcerea și va spune exact ce se întâmplă în viața ei.

Numai că, iată, la câteva ore de la anunțul făcut de Bianca, Alex Bodi a agresat-o fără să țină cont de nimic. Cei doi au fost surprinși împreună, de către paparazzi Cancan, la vila afaceristului din Pipera. La vederea cameramanilor, Alex Bodi s-a comportat grijuliu cu femeia pe care tocmai o agresase. Bianca Drăgușanu, în schimb, de-abia se putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutor pentru a intra în casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: