Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu neagă că a fost bătută în parcare de către Alex Bodi. Vedeta îi ia apărarea: „Noi așa…”

Bianca Drăgușanu neagă că a fost bătută în parcare de către Alex Bodi. Vedeta îi ia apărarea: „Noi așa…”

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu neagă că a fost bătută în parcare de către Alex Bodi. Vedeta îi ia apărarea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu scântei. Cei doi au fost surprinși în timp ce se certau în fața unui restaurant din Capitală.

La scurt timp după ce imaginile au fost făcute publice, Bianca a reacționat referitor la scandalul care a avut loc între ea și iubitul ei.

Bianca Drăgușanu neagă că a fost bătută în parcare de către Alex Bodi. Vedeta îi ia apărarea: „Noi așa…”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat din nou! Miercuri dimineață au apărut imagini cu cei doi în timp ce se certau în fața unui restaurant renumit din București.

Paparazzi de la SpyNews.ro, au surprins momentul în care Alex Bodi o agresează pe Bianca, în timp ce un prieten de-al lui a intervenit și a lovit-o peste cap pe blondină.

La scurt timp, cei doi au avut o reacție, susținând că nu s-a întâmplat nimic serios în acea seară și că lucrurile merg foarte bine între ei. Totodată, cei doi susțin că se iubesc foarte mult, iar relația lor este una foarte pasională. ”Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a spus Alex Bodi!

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu menționează că nu a fost bruscată de iubitul său și că sunt foarte pasionali când vine vorba despre iubirea lor.

Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi (2)
Sursa foto: captură Spynews

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în fața unui restaurant din Capitală

Bianca Drăgușanu,, în vârstă de 38 de ani și iubitul său afacerist au fost surprinși în urmă cu câteva zile în timp ce se certau în fața unui restaurant din București. Dacă săptămâna trecută blonda declara că povestea de dragostea dintre ea și Alex Bodi s-a sfârșit, în urmă cu câteva zile, Bianca anunța împăcarea.

De multe ori cei doi s-au despărțit după ce au existat mai multe momente de agresiune fizică și verbală, dar se pare că iubirea învinge întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: