Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi și prietenul lui. Vedeta este ținută cu forța și lovită

VIDEO Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi și prietenul lui. Vedeta este ținută cu forța și lovită

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi

Certurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să nu se oprească nici după ce s-au reîmpăcat în urmă cu câteva zile. Deși iubirea dintre cei doi este puternică, momentele de tensiune  nu se opresc nici după doi ani de relație.

Bianca și Alex au fost surprinși în public, în timp ce se certau serios, iar un prieten de-al iubitului ei o lovește peste cap.

VIDEO! Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi și prietenul lui. Vedeta este ținută cu forța și lovită

În urmă cu câteva zile, Bianca și Alex Bodi au anunțat că s-au împăcat, după ce păreau siguri că relația dintre ei s-a terminat definitiv.

Ei bine, se pare că dragostea dintre cei doi este destul de mare, motiv pentru care și-au mai dat încă o șansă. Totuși, certurile dintre cei doi îndrăgostiți par să nu se oprească, iar imaginile surprinse de paparazzi Spynews.ro, confirmă acest lucru.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în public, în fața unui restaurant de luc din București, în timp ce se certau. În primele imagini se poate observa cum Bodi o ține strâns de mână pe iubita lui, iar la un moment dat își face apariția un prieten de-al omului de afaceri.

Astfel, acest bărbat se apropie de Bianca și o lovește peste cap, după care se retrage. Cu toate astea, cearta dintre Bianca și Alex nu s-a încheiat. Cei doi au continuat minute bune să țipe unul la celălalt. Pentru a urmări imaginile șocante cu cearta dintre Bianca și Alex Bodi, intrați AICI.

Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi (1)
Sursa foto: captură Spynews

Bodi a strâns-o de gât pe Bianca

În următoarele imagini poate observa clar cum Bodi o strânge pe Bianca de gât și o zgâlțâie. Toate aceste scene s-au petrecut în fața unui restaurant de lux din Capitală, unde erau prezente în acel moment numeroase persoane. Dar, cei doi nu s-au sfiit să-și reproșeze unele lucruri, intervenind la un moment dat și agresiunea fizică.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de doi ani, timp în care au s-au căsătorit și au divorțat. Cu toate astea, cei doi nu pot trăi unul fără celălalt, motiv pentru care după câteva zile de ceartă, se împacă de fiecare dată.

Bianca Drăgușanu, agresată pe stradă de Alex Bodi (2)
Sursa foto: captură Spynews
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: