Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Alex Bodi, în platou la Teo Show cu Bianca Drăgușanu. Ce relație au cele două

Fiica lui Alex Bodi, în platou la Teo Show cu Bianca Drăgușanu. Ce relație au cele două

Fiica lui Alex Bodi, în platou la Teo Show

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a început luni grădinița, iar cei doi părinți au ținut morțiș să fie alături de fiica lor.

De asemenea, alături de cei doi a fost prezent și Alex Bodi, actualul iubit al blondinei, cu care s-a împăcat în urmă cu câteva zile. Tot în aceeași zi, Bianca și-a făcut apariția în platoul emisiunii Teo Show, alături de fiica iubitului ei, Selena.

Fiica Biancăi Drăgușanu, în prima zi de grădiniță

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, în vârstă de patru ani a început luni grădinița. Astfel, cei doi au vrut cu orice preț să fie alături de fiica lor în această zi emoționantă.

Dar, alături de Bianca și Victor, și-a făcut prezența și Alex Bodi, iubitul Biancăi, care a ținut morțiș să fie alături de fiica sa vitregă în prima zi de grădiniță.

Invitată la emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a venit împreună cu fiica lui Alex Bodi, Selena unde a povestit cum a decurs prima zi de grădiniță.

Vedeta a declarat că atât ea, cât și Victor au fost emoționați pentru fiica lor. „Am fost atât de entuziasmată. I-am explicat că trebuie să-și ia pantalonași… ea voia rochiță, i-am explicat situația, am convins-o. Am făcut ghizdănelul și am plecat cu Alex spre grădiniță unde ne-am întâlnit cu tati, a declarat Bianca.

Fiica lui Alex Bodi, în platou la Teo Show cu Bianca Drăgușanu. Ce relație au cele două

Deși s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Bianca a rămas în relații bune cu Victor, acesta făcându-și apariția de mai multe ori acasă la blondină pentru a-și vizita fetița.

De asemenea, Victor l-a cunoscut și pe Alex Bodi, afaceristul din Mediaș. La rândul lui, Alex are două fetițe din relații anterioare și înțelege foarte bine că un copil trebuie să-i aibă alături pe ambii părinți.

Bianca a apărut la Teo Show împreună cu Selena, fiica lui Alex Bodi, cu care vedeta se pare că are o relație specială. Selena și Sofia se pare că nu sunt doar surori vitrege, ci și colege de grădiniță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: