Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Chiar dacă în urmă cu o săptămână declarau că s-au despărțit definitiv, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Iubirea dintre cei doi pare că este mult mai mare decât orgoliile lor, motiv pentru care nu pot sta departe unul de celălalt.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, după ce, în urmă cu o săptămână, declarau că s-au despărțit definitiv. Cei doi au fost surprinși la un restaurant din Capitală, comportându-se ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Potrivit Cancan.ro, alături de cei doi a fost și fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, care s-a simțit foarte bine în prezența lui Alex Bodi. Potrivit noilor imagini postate de blondină pe rețelele de socializare, cei doi îndrăgostiți au îngropat orice fel de scandal și au decis să se bucure în continuare de momentele frumoase pe care le vor petrece împreună.

După ce au plecat din restaurant, Sofia i-a pus o întrebare șocantă mamei sale, „De ce a vrut mami să vorbească cu Alex?,la care Bianca, cu zâmbetul pe buze i-a răspuns: „Nu știu, o să aflăm imediat”.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat
Bianca Dragusanu

Bianca și Alex, ceartă în club

În ziua în care Bianca și Alex împlineau doi ani de relație, mai exact pe 1 septembrie, s-au certat în club, ulterior cei doi anunțând-și despărțirea. La scurt timp, Bianca și Alex au vorbit frumos unul despre celălalt și totul părea că relația amoroasă dintre cei doi s-a încheiat definitiv.

Dar se pare că iubirea este mult prea mare, iar Alex a decis să renunțe la orgoliu. Bărbatul a mers în urmă cu două seri la restaurantul la care se afla Bianca, dar întâlnirea se pare că s-a terminat cu o ceartă. Ei bine, de-a lungul timpului, Bianca și Alex s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar dragostea dintre ei învinge de fiecare dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: