Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Când semnează actele

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Când semnează actele

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Un nou divorț șocant în showbizul românesc. După luni întregi în care au sperat că relația lor să o ia pe un făgaș normal, iată că cei doi sunt dispuși să depună armele. Mariajul lor a eșuat, iar vedetele au ajuns la divorț.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Cutremur în showbizul românesc. După mai multe speculații legate de certurile repetate dintre ei, cei doi au decis să pună punct mariajului lor. Așa că iată, după doar trei luni de căsătorie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor divorța.

Vestea a fost confirmată chiar de către Alex Bodi, care a declarat, pentru spynews, că relația lor n-a mai putut fi salvată.

Când vor semna actele de divorț

Și deși toți cred că cei doi se vor împăca, Alex Bodi a mărturisit că cei doi se vor înfățișa în fața notarului destul de curând. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se vor separa pe 2 decembrie.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi, a spus Alex Bodi”, în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după bătaia din parcare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: