Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Biancăi Drăgușanu după ce a învins cancerul?

Cum arată mama Biancăi Drăgușanu după ce a învins cancerul?

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe grele acum trei ani, când a primit vestea că mama sa suferă de cancer de piele. Lovitura a fost cu atât mai grea cu cât vedeta era însărcinată cu micuța Sofia la acea vreme. Din fericire, mama vedetei, Madi Dragoș, a trecut cu bine peste încercarea grea, iar acum se bucură de viață alături de fiica și nepoata sa.

Cum arată mama Biancăi Drăgușanu în prezent?

După ce i-a fost extirpată tumoarea, mama Biancăi Drăgușanu a rămas destul de traumatizată. Deși operația s-a dovedit a fi un real succes, faptul că a trebuit să poarte un bandaj pe față timp de mai multe luni i-a scăzut stima de sine. Bianca a recunoscut că mama sa a fost depresivă și că, cu greu, a acceptat schimbarea din viața ei.

“Operaţia a fost făcută la nivelul feţei, i s-a extirpat un neg mare de lângă nas, care a lăsat o gaură mare în pomeţi, apoi i s-a tăiat şi o parte din piele. Din această cauză, ea a fost nevoită să meargă cu un pansament pe faţă luni de zile bune, ceea ce i-a zdruncinat încrederea în sine. De aceea a fost la pământ cu moralul, mai ales că, un timp, ea a avut şi o cicatrice urâtă.”, declara la acea vreme Bianca.

Madi este o bunică implicată

După încercarea grea, mama Biancăi a găsit puterea de a merge mai departe. A ajutat-o, evident, și venirea pe lume a nepoatei sale, Sofia. De altfel, Madi este o bunică implicată, având grijă de nepoata sa îndeaproape. Ea o îngrijește pe micuța de fiecare dată când Bianca este la job ori pleacă din oraș.

Tot în această formulă le-a și surprins paparazzo Click!. Cele trei se aflau în Cartierul Armenesc, la o plimbare. La un moment dat, s-au oprit pentru a savura o înghețată, semn că viața lor de familie e un tihnită. Asta în ciuda zvonurilor că Bianca se pregătește să divorțeze și de proaspătul ei soț, Alex Bodi.

Citește și Adelina Pestrițu, certată de fani pentru o poză sexy în care apare cu copilul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini